Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Blind Festival'de Son Biletler Satışta

Placebo'nun sahne alacağı Blind Festival'in son biletleri Biletinial'da! Bizi bekleyen sürpriz isimler de var!

Yayın Tarihi: 26.07.2024 10:34
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 10:34

Blind Festival'de Son Biletler Satışta

Blind Festival’in Kalan Son Biletleri Biletinial'da!

Blind Festival, müzikseverleri heyecanlandıran etkinlikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Festivalin kalan son biletleri, Biletinial platformunda satışa sunuldu.

Placebo İstanbullu Hayranlarıyla Buluşacak

Biletinial'dan gelen haberlere göre, İngiliz alternatif rock grubu Placebo, 2 yıl aradan sonra 4 Ağustos’ta İstanbul’daki KüçükÇiftlik Park’ta hayranlarıyla buluşacak. Müzik tutkunlarının merakla beklediği festivalin, son biletleri halen satışta.

Festivaldeki Diğer İsimler

Placebo'nun yanı sıra, festivalde sahne alacak diğer isimler arasında Sivert Hoyem, Big Special ve yerel sanatçı Onur Özdemir yer alıyor. Norveçli rock sanatçısı Sivert Hoyem, profesyonel müzik kariyerine 1993 yılında kurduğu Madrugada grubu ile başlamıştı. İlk solo albümü olan "Ladies and Gentlemen of the Opposition" 2004’te piyasaya sürüldü.

Hoyem’in "Moon Landing", "Long Slow Distance", "Endless Love" ve "Lioness" albümleri müzik listelerinde üst sıralarda yer aldı.

Öte yandan, Big Special, Placebo'nun Güney Amerika turnesinde ön grup olarak sahne aldı. Grubun merakla beklenen ilk albümü "Post-Industrial Hometown Blues" adını taşıyor ve son dönemin dikkat çekici isimleri arasında.

Black Country ikilisi, yeni single "Dust Off / Start Again" ile İngiltere ve Avrupa'daki çeşitli önemli festivalde performans sergileyecek. Big Special, Türkiye’de ilk kez sahne alacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Blind Festival’in biletleri hızla tükeniyor; müzikseverler için bu deneyimi kaçırmamak adına acele etmeleri tavsiye ediliyor!