DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.150.537,51 0,09%

Bitcoin uçuş maratonunu başlattı! Kriptocular bu rakama bayılacak

Son yıllarda dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye ’dede popüler bir yatırım aracı olan kripto para birçok insana kazandırırken aynı zamanda kayıplar yaşamalarına sebep oluyor. Kurban Bayramı öncesi yatırımcının yüzünü güldürecek yükseliş haberi geldi.İşte haberin detayları…

Yayın Tarihi: 10.06.2024 21:53
Güncelleme Tarihi: 10.06.2024 21:53

Bitcoin uçuş maratonunu başlattı! Kriptocular bu rakama bayılacak

En popüler yatırım araçlarından olan kripto paralar her yeni güne uyandığımızda farklı bir seyir işliyor. Yatırımcıların rağbet ettiği kripto paralar Bayram öncesi son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Detaylar haberimizde…

dizi

BİTCOİN TARİHİNİN EN YÜKSEK DEĞERİNE ULAŞTI

Son birkaç haftadır dalgalı bir tablo sergileyen kripto para birimleri son dönemde tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Ayrıntılar haberimizde...

11 MART 2024'TE BİTCOİN, 71.050 DOLARA ULAŞARAK ŞİMDİYE KADARKİ EN YÜKSEK DEĞERİNE ERİŞTİ.

Kripto varlık pazarının önde gelen isimlerinden Galaxy Digital'in CEO'su Michael Novogratz, Bitcoin'in yıl sonuna kadar 100.000 dolara ulaşabileceğini iddia ederek yatırımcıları heyecanlandırdı.

Galaxy Digital CEO'su Michael Novogratz, Bloomberg TV'ye, siyasi engeller ortadan kaldırıldığında Bitcoin'in yıl sonuna kadar 100.000 doları aşabileceğini söyledi. Ünlü milyarderin açıkladığı rakam mevcut Bitcoin seviyesinden %40 daha fazla.

Milyarder kripto meraklısı Salı günü yaptığı konuşmada, "Gelecek hafta 73.000 doları görürsek yılı 100.000 dolar civarında bitirebiliriz" dedi.

SEÇİMLER KRİTİK

Novogratz ayrıca ABD seçimlerinin kripto paralar için de önemli olduğunu söyledi. Novogratz, eski Başkan Donald Trump'ın sektör için daha iyi bir aday gibi göründüğünü ancak kripto para yanlısı söylemin giderek iki partili hale gelmesiyle başkanın seçiminin uzun vadede daha az önemli olacağını söyledi.

Novogratz, son haftalarda düzenleyici eylemlerin ve Fed'in faiz indirimlerine başlamasının Bitcoin için yeni bir yükselişe yol açabileceğini söyledi.

Geçen ay ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Ethereum borsada işlem gören fonları (ETF'ler) onaylayarak piyasayı şaşırttı.

ETF GİRİŞLERİ BİTCOİN'İ DESTEKLİYOR

Önceki gün Bitcoin toparlandı, borsada işlem gören fonlara (ETF) yapılan büyük akışlardan yararlandı ve 70.000 dolarlık önemli eşiği aştı.

ABD ekonomisine ilişkin veriler zayıflık gösterirken, Fed'in faiz indirimine ilişkin artan beklentiler de kripto varlık piyasasını destekliyor.