DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.156.461,35 -0,67%

Bim’den kamp severlere müjde! Aktüel Ürünler kamp eşyalarıyla doldu taştı

BİM market yine kamp yapmayı sevenler için yeni bir indirim başlattı. Her yıl yaz tatili öncesinde kamp malzemelerini indirime sokan BİM, bu ay da kamp malzemelerinin fiyatını düşürdü. Kafa lambasından güç istasyonuna kadar her türlü kamp malzemesinde indirim yapan market, indirimlerin stoklarla sınırlı olduğunu hatırlattı!

Yayın Tarihi: 27.05.2024 21:36
Güncelleme Tarihi: 27.05.2024 21:36

Bim’den kamp severlere müjde! Aktüel Ürünler kamp eşyalarıyla doldu taştı

Kamp severlerin dikkatine! BİM 21, 22 ve 23 Mayıs 2024 tarihlerinde kamp ürünlerini indirime soktu! İndirimin bitmesine 1 gün kala aktüel ürünlerini yeniden hatırlatan market, kamp seven kişiler için fiyatlarda büyük iskontolar yaptı. Kamp yapmak için ihtiyaç olabilecek her türlü ürünün fiyatını düşüren BİM, bu kapsamda 21-23 Mayıs aktüel ürünlerini yeniden duyurdu! 

Her yıl yaza girerken kamp ürünlerinde indirim yaparak büyük avantajlar sunan BİM; bu yıl da kampanyasını başlattı. Kamp ürünlerinde akıl almaz indirimler sunan BİM, bu kapsamda tüm ürünleri görücüye çıkardı. Kamp çadır lambasından termosa kadar çeşitli ürünlerde büyük indirimler yapan BİM, son günün 23 Mayıs olduğunu hatırlattı. İşte 21, 22 ve 23 Mayıs BİM aktüel kamp ürünleri… 

BİM kamp ürünlerinde fiyatları düşürdü! 21-23 Mayıs BİM aktüel ürünler

Her hafta birbirinden farklı ürünleri indirime sokan BİM; bu hafta da aktüel kataloğunu yayımladı. Yayımlanan katalog kapsamında indirimli ürünlerini duyuran BİM, bu hafta kamp ürünlerinde akıl almaz indirimler yaptı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da indirimli kamp ürünleriyle doğaseverleri mest eden market, onlarca ürünün fiyatını düşüdü. 

Kafa lambasını 179 TL’ye kamp lambasını da 359 liraya düşüren BİM, bir kamp esnasında ihtiyaç olabilecek tüm ürünlerde indirim yaptı. Yapılan indirimlerin yalnızca 23 Mayıs tarihine kadar süreceğini duyuran market, ürünleri aktüel kataloğunda sıraladı. 

21-23 Mayıs arasında BİM raflarında ve online satış adreslerinde satışa sunulan kamp malzemeleri ve fiyatları ise şöyle oldu: 

bim aktüel

bim aktüel ürünler

Aman dikkat! Tüm ürünler stoklarla sınırlı! 

Dopdolu bir aktüel ürünler kataloğu yayımlayan BİM, onlarca ürünün fiyatını düşürdü. Ayrıca tüm bu ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu da anımsattı. Yani kamp malzemelerini BİM’den almak isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerekecek.