DOLAR
34,07 -0,02%
EURO
38 -0,25%
ALTIN
2.867,04 0,26%
BITCOIN
2.147.168,23 0,22%

Beşiktaş Teknik Direktörü Van Bronckhorst'un Maç Sonu Değerlendirmesi

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Eyüpspor galibiyetini değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 22.09.2024 23:21
Güncelleme Tarihi: 22.09.2024 23:21

Beşiktaş Teknik Direktörü Van Bronckhorst'un Maç Sonu Değerlendirmesi

Beşiktaş, Eyüpspor'u 2-1 Yenerek 3 Puan Aldı

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, galibiyetin önemine vurgu yaptı.

Van Bronckhorst'un Açıklamaları

Basın toplantısında konuşan Van Bronckhorst, "İyi bir takıma karşı galip geldiğimiz için memnunum" diyerek duygularını belirtti. İkinci golün geç gelmesinden duyduğu rahatsızlığı ifade eden teknik direktör, "Zor bir maçtı. İlk golü bulduk, ikinci golü bulamadık. Penaltıdan gol yedik, ama sonrasında 1-1'den galip gelmek için fırsatları zorladık. Semih'in penaltı pozisyonu net bir karardı"

Ajax Maçına Hazırlık

Hollandalı teknik adam UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax ile yapacakları maça da değindi. "Ülkeme gideceğim için mutluyum. Ajax, güçlü bir taraftara sahip iyi bir takım. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız"

Eksikler ve Çalışma Meseleleri

Kadroda yer almayan oyuncularla ilgili bir soru üzerine Van Bronckhorst, "Kadroda olanların yanı sıra olmayanların da çok çalışması gerekiyor. Herkes, idmanlarda hazır bir görüntü sergilemeli"

Bu açıklamalar, Beşiktaş'ın sezon hedefleri açısından büyük önem taşıyor. Takım, gelecek haftalarda ikinci golü bulmak için daha fazla çalışmak zorunda kalacak.