DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.152.907,41 0,19%

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst'tan Gaziantep FK Maçına Dair Değerlendirme

Van Bronckhorst, Gaziantep FK maçının zorluğunu vurguladı ve takımının gelişim sürecine değindi.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 22:16
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 22:16

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst'tan Gaziantep FK Maçına Dair Değerlendirme

Beşiktaş, Gaziantep FK ile 1-1 Beraber Kaldı

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Maç sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, oyunun zorlu geçmişine değinerek, "Büyük takım olduğunuz zaman nerede oynarsanız oynayın, hangi maçı oynarsanız oynayın, gerekli performansı göstermek zorundasınız." dedi.

Son Dakika Şansları

Van Bronckhorst, mücadele ettikleri bu maçın zorlu olduğunu ifade ederek, "Bugün de bizim için zor bir maçtı. Savaştık, mücadele ettik aslında ama son anda top rakip için doğru yere düştü." şeklinde konuştu.

Fiziksel Zorluklar ve Gelişim

Gaziantep FK maçının fiziksel olarak yorucu geçtiğini belirten Van Bronckhorst, "Gelişme göstereceğimiz şeyler var. Hala yenilmedik, mağlubiyetimiz yok. Panik yapacak bir durum yok. Ligin üçüncü bölümüne başlayacağız ve gelişim göstereceğiz. Çok fazla maçımız var. Bir sonraki maçta daha iyi olmayı istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Semih Kılıçsoy Sorusu

Bir gazetecinin Semih Kılıçsoy'u neden tercih etmediğiyle ilgili sorusunu yanıtlayan Van Bronckhorst, "Semih de genç ve gelişim gösteren bir oyuncu. Farklı konularda gelişim gösteriyor. Ben kendisine yardımcı oluyorum. Bu sene çok daha iyi bir oyuncu olacak. Bugün kendisini tercih etmedik ama milli takıma gidiyor. Bir sonraki bölümde, bir sonraki oynayacağımız blokta oynayabilir." dedi.