DOLAR
34,25 -0,04%
EURO
37,65 -0,05%
ALTIN
2.926,13 -0,22%
BITCOIN
2.159.564,23 -0,73%

Beşiktaş'taki Genç Yıldız Semih Kılıçsoy'un Sezon Açılışı Yorumu

Semih Kılıçsoy, Süper Kupa zaferi sonrası sezona kupayla başlamanın önemine vurgu yaptı. Galibiyetle devam etme hedefinde olduklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 04.08.2024 00:49
Güncelleme Tarihi: 04.08.2024 00:49

Beşiktaş'taki Genç Yıldız Semih Kılıçsoy'un Sezon Açılışı Yorumu

Beşiktaş'ın Süper Kupa Zaferi

Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray'ı etkileyici bir skorla 5-0 yenerek kupanın sahibi olan Beşiktaş'ta genç yetenek Semih Kılıçsoy, kazandıkları kupanın kendilerine büyük bir motivasyon sağlayacağını ifade etti.

Motivasyon ve Takım Atmosferi

Maç sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Semih, "Çok büyük motivasyon bizim için. Ortamımız çok sıcak, aile gibi bir ortam var. Sezona kupayla başlamak bizim için çok önemliydi. İnşallah galibiyetlerle devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

İyi Oyun ve Gelecek Hedefleri

İyi bir performans sergilediklerini belirten Kılıçsoy, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Kupayla başladık sezona. Güzel bir galibiyet aldık. Rakibimizden üstün bir oyun ortaya koyduk," dedi.

Mustafa Hekimoğlu ve Teknik Direktörün Rolü

Semih Hekimoğlu'nun da çalışmalarını değerlendirdi: "Mustafa Hekimoğlu çok iyi bir futbolcu. Aramızda harika bir ilişki var. Bugün de ilk golünü attı. İnşallah daha çok gol atar."

Giovanni van Bronckhorst'un Etkisi

Bir basın mensubunun Giovanni van Bronckhorst ile ilgili sorusunu yanıtlayan Semih, "Hocamız çok iyi. Hızlı oyun ve hücum futboluna odaklanan bir teknik direktör. Bugün de bu net bir şekilde görüldü. Taraftarlarımız her zaman yanımızda. Bu sezon en iyisini yapmayı hedefliyoruz," diyerek, takımın hedeflerine vurgu yaptı.