DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.149.887,03 -0,36%

Beşiktaş Kulübü'nde Büyük Değişim Rüzgarları

Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü'nün ekonomik ve kurumsal değişim sürecini anlattı, taraftar desteğine teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 21.09.2024 12:27
Güncelleme Tarihi: 21.09.2024 12:27

Beşiktaş Kulübü'nde Büyük Değişim Rüzgarları

Beşiktaş Kulübü Genel Durumu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, kulübün geçirdiği dönüşüm sürecini paylaştı. İstanbul'daki Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Divan Kurulu toplantısında konuşan Arat, "Beşiktaş, kurumsal yapısında ve ekonomisinde önemli değişimler yaşıyor. Büyük camialarda kısa sürede onarım ve restorasyon yapmak zordur" dedi.

Geçmiş Zorluklar ve Taraftar Desteği

Başkan Arat, görev süresi boyunca "zor günler" geçirdiklerini, ancak taraftarın sürekli destek sağladığını ve inancını kaybetmediğini vurguladı. Arat, "Saha sonuçları bizi üzdü, ancak taraftarımız her zaman yanımızda oldu. Bu destekten dolayı tüm Beşiktaşlılara şükranlarımı sunuyorum" diye ekledi.

Yeni Dönemde Hedefler

Beşiktaş'ın büyük bir değişim sürecinde olduğunu tekrar vurgulayan Arat, "Yeni dönemde bazı zorluklar ve hatalar ortaya çıkabilir, fakat Beşiktaş doğru yolda hızla ilerliyor" dedi. Üyelik başvurularının artmasına dikkat çekerek, kulübün yeniden büyük bir heyecan yakaladığını belirtti.

Cumhurbaşkanı ile Yapılan Ziyaret

Arat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları ziyareti hatırlatarak, "Cumhurbaşkanı bizi çok güzel ağırladı. Beşiktaş, devletine sonsuz sadakat içindedir" ifadelerini kullandı.

Futboldaki Başarılar

Son olarak, futbol takımının kazandığı başarıları hatırlatan Arat, 71 gün içerisinde kazandıkları bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa ile Süleyman Seba dönemini andıklarını söyledi. "Teknik direktör seçimindeki stratejiler ve takım içindeki kaynaşmanın başarıyı artırdığına inanıyorum" şeklinde konuştu.