DOLAR
33,89 0,16%
EURO
37,57 -0,02%
ALTIN
2.813,91 0,08%
BITCOIN
2.043.685,46 -0,62%

Beşiktaş'ın Yeni Yüzü Felix Uduokhai: 'Burası Fantastik Bir Kulüp'

Felix Uduokhai, Beşiktaş'a transferinden dolayı heyecanlı. Kulüp ve taraftarları hakkında samimi ifadelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 27.08.2024 20:34
Güncelleme Tarihi: 27.08.2024 20:34

Beşiktaş'ın Yeni Yüzü Felix Uduokhai: 'Burası Fantastik Bir Kulüp'

Felix Uduokhai: Beşiktaş'ın Büyüklüğü Beni Etkiledi

Beşiktaş'ın yeni savunma oyuncusu Felix Uduokhai, siyah-beyazlı takıma katıldığı için büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Uduokhai, Beşiktaş'ın tanınan bir futbol markası olduğunu belirterek, "Beşiktaş dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Bunun yanı sıra burası gerçekten fantastik bir yer," dedi.

Transfer Sürecindeki Düşünceleri

Transfer teklifini aldığında hoş bir sürprizle karşılaştığını söyleyen Uduokhai, ilk olarak Beşiktaş'ın büyüklüğünün aklından geçtiğini vurguladı. Uduokhai, "Bu kulüpten gelen her şey harika. Taraftarların enerjisi bile buraya gelme nedenimi açıklıyor," diyerek duygu dolu bir ifade kullandı.

Mario Gomez ile Yaptığı Görüşme

Wolfsburg'dan eski takım arkadaşı Mario Gomez ile de görüştüğünü aktaran Uduokhai, "Gomez bana kulüp hakkında çok güzel şeyler söyledi ve böyle bir fırsatı kaçırmamam gerektiğini vurguladı. Bu görüşme benim için çok etkili oldu," şeklinde konuştu.

Defansif Yetenekleri

Bir savunma oyuncusu olarak, savunma hatalarını düzeltme konusundaki kararlılığını dile getiren Uduokhai, "Defansif yeteneklerimin yanında toplu oyunda da etkiliyim. Oyun kurma ve takım arkadaşlarıma katkıda bulunma konusunda kendime güveniyorum," açıklamasında bulundu.

İstanbul'a İlk Gelişi

İstanbul'a ilk kez geldiğini ve tarihi dokusuyla büyülendiğini belirten Uduokhai, şehrin güzelliklerine hayran kaldığını ifade etti.

Taraftara Mesajı

Son olarak, Beşiktaş taraftarına seslenen Uduokhai, "Tüm taraftarlarımızı stadyumda görmek beni çok heyecanlandırıyor. Sahada olmak için sabırsızlanıyorum. Birlikte galibiyetler elde etmek ve bu özel kulübün enerjisini hissetmek istiyorum," diyerek sözlerini sonlandırdı.