DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.158.334,05 -0,06%

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Uduokhai, Takım Arkadaşlarına Övgüler Yağdırdı

Felix Uduokhai, Beşiktaş'ın 2-0'lık Sivasspor galibiyetinin ardından takım arkadaşlarıyla ve atmosferle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Yayın Tarihi: 02.09.2024 00:43
Güncelleme Tarihi: 02.09.2024 00:43

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Uduokhai, Takım Arkadaşlarına Övgüler Yağdırdı

Beşiktaş-Karşılaşması Sonrası Uduokhai'nin Açıklamaları

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, Net Global Sivasspor karşısında 2-0'lık galibiyet elde etti. Maç sonrasında yeni transfer Felix Uduokhai, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Uduokhai'dan 3 Puan Vurgusu

Uduokhai, müsabakanın ardından, "Oynama fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Takımıma yardımcı oldum. Burada önemli olan 3 puandı. Milli araya kayıpsız giriyoruz ve lige iyi bir başlangıç yaptık," dedi.

Atmosferin Etkisi

Maçın atmosferinden de bahseden Uduokhai, "Atmosfer inanılmazdı. Bu maç benim için bir ilk deneyim oldu. Taraftarlar bize müthiş destek verdiler. Bu güç, bize öz güven verecek ve maçları kazanmamıza yardımcı olacaktır," ifadelerini kullandı.

Defansif İş Birliği

Defanstaki partneri Gabriel Paulista hakkında değerlendirmelerde bulunan Uduokhai, "Gabriel Paulista, benim işimi kolaylaştırıyor. Çok iyi bir oyuncu ve üst düzey takımlarda fazlasıyla deneyim kazanmış olan biri. Bana alanları kapatma konusunda yardımcı oluyor. Tayyip Talha Sanuç ve Emirhan Topçu da iyi oyuncular. Defansif anlamda güçlü bir kadromuz var," dedi.

Taktiksel İletişim ve Oyun Anlayışı

Felix Uduokhai, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile sürekli iletişim halinde olduğunu belirterek, "Çok fazla taktiksel detay konuşuyoruz. Savunmacı olarak toplu ve topsuz oyunda neler yapmamız gerektiğini konuşuyoruz. Diğer antrenörlerimizle de iletişim halindeyiz. Rafa Silva ve Immobile ile oynamaktan büyük zevk alıyorum. Onları geriden izlemek gerçekten harika. En iyi şekilde savunma görevimi yerine getirmek için buradayım," şeklinde sözlerini tamamladı.