DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.142.279,38 0,48%

Beşiktaş'ın Eyüpspor Maçındaki Detaylar

Beşiktaş, Eyüpspor karşısında sahaya çıkan ilk 11'iyle dikkat çekti. Narin Güran unutulmadı ve taraftarlar duyarlılığını gösterdi.

Yayın Tarihi: 22.09.2024 20:15
Güncelleme Tarihi: 22.09.2024 20:15

Beşiktaş'ın Eyüpspor Maçındaki Detaylar

Beşiktaş Eyüpspor Maçından Kesitler

Siyah-beyazlı ekip, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Trabzonspor maçındaki kadroda herhangi bir değişiklik yapmadı ve aynı 11 ile sahada yer aldı.

İlk 11'de Değişiklik Yok

Tüpraş Stadı'ndaki karşılaşmada Beşiktaş, kaleyi Mert Günok'a emanet etti. Savunma dörtlüsü ise Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Felix Uduokhai ve Arthur Masuakutan oluştu. Orta sahada Al Musrati ile Gedson Fernandes görev alırken, forvette Joao Mario, Rafa Silva, Milot Rashica ve Ciro Immobile yer aldı.

Sarı Kart Cezası Sınırında İki Oyuncu

Beşiktaş'ta iki oyuncu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Al Musrati ve Masuaku, Eyüpspor maçı sırasında sarı kart görmeleri durumunda Bellona Kayserispor maçında forma giyemeyecekler. Al Musrati daha önceki karşılaşmalarda 3 kez sarı kart görmüştü, Masuaku ise 3 müsabaka sonunda aynı cezayı aldı.

Narin Güran'a Saygı Duruşu

Beşiktaşlı taraftarlar, Diyarbakır'da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran'ı unutmadı. Tribünlerde "Çocuklar 'Narin'dir. İncitmeyin" yazılı pankart asıldı. Taraftarların büyük çoğunluğu stadyumu doldururken, Eyüpspor seyircileri kendilerine ayrılan alandan mücadeleyi izlemeyi tercih etti.