DOLAR
34,22 -0,26%
EURO
37,72 0,22%
ALTIN
2.922,01 -0,3%
BITCOIN
2.084.168,61 -0,3%

Beşiktaş, Eintracht Frankfurt ile Karşılaştı: Maç Öncesi Detaylar

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt ile oynadığı maçta kadrosunda önemli değişikliklere gitti.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 22:11
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 22:11

Beşiktaş, Eintracht Frankfurt ile Karşılaştı: Maç Öncesi Detaylar

Maç Öncesi Kadro Değişiklikleri

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Eintracht Frankfurt'u konuk ederken, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, geçtiğimiz hafta Süper Lig'de Bellona Kayserispor'a karşı oynadığı maçtaki ilk 11'de 3 değişiklik yaptı.

Yeni 11 ve Yedekler

Siyah-beyazlı takım, Tüpraş Stadı'nda yapılan karşılaşmaya Ersin Destanoğlu, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Felix Uduokhai, Arthur Masuaku, Cher Ndour, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Rafa Silva, Ernest Muçi ve Ciro Immobile ile başladı.

Yedek kulübesinde ise Göktuğ Baytekin, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Salih Uçan, Semih Kılıçsoy, Joao Mario, Bakhtiyor Zaynutdinov, Emirhan Topçu, Jean Onana, Can Keleş, Serkan Emrecan Terzi ve Mustafa Erhan Hekimoğlu yer aldı.

Eksikler ve İyileşmeler

Maç öncesinde Mert Günok ile Moatasem Al Musrati, sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmadı. Ancak, hastalığını atlatan Jonas Svensson kadroya dönerken, Gedson Fernandes de bir önceki maçtaki sakatlığın ardından iyileşerek kadroda yer aldı. Arthur Masuaku ise önceki maçta sarı kart cezası nedeniyle forma giyememişti.

Ersin'in Özel Anı

Bu maçla birlikte kaleci Ersin Destanoğlu, bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıkarak önemli bir görevi üstlendi. Genç kaleci, siyah-beyazlıların geçen sezonun son haftasında oynadığı Kasımpaşa karşılaşmasından sonra ilk kez forma giymiş oldu.

Taraftar Desteği

Eintracht Frankfurt taraftarları, karşılaşma için büyük bir destek göstererek konuk takım tribününün tamamını doldurdu. Bu atmosfer, maçın heyecanını arttıran unsurlardan biri oldu.