DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.152.736,45 -0,01%

Beşiktaş Antalyaspor Maçında Öne Çıkan Detaylar

Beşiktaş, Antalyaspor ile karşılaştığı maçta yeni transferleriyle sahaya çıkarken, taraftarlarıyla buluştu.

Yayın Tarihi: 18.08.2024 22:00
Güncelleme Tarihi: 18.08.2024 22:00

Beşiktaş Antalyaspor Maçında Öne Çıkan Detaylar

Beşiktaş ve Antalyaspor Karşılaşması

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'u Tüpraş Stadı'nda ağırladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, son Samsunspor maçı kadrosuna yalnızca bir değişiklik yaparak sahaya çıktı.

Tek Değişiklikle 11'de Yer Aldı

Siyah-beyazlı ekip, Mert Günok, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Omar Colley, Emirhan Topçu, Moatasem Al-Musrati, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy ve Ciro Immobile ile sahaya çıktı. Yedek kulübesinde ise Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Salih Uçan, Ernest Muçi, Arthur Masuaku, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş ve Mustafa Erhan Hekimoğlu yer aldı. Van Bronckhorst, ailevi sebeplerle son dönemde antrenmanlara katılmayan Masuaku'nun yerine Emirhan Topçu'yu tercih etti.

Yeni Transferler Taraftarla Buluştu

Beşiktaş, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı 6 futbolcudan 4'ünü ilk kez Tüpraş Stadı'nda taraftarlarının önüne çıkardı. Paulista, Emirhan Topçu, Rafa Silva ve Immobile, ilk defa siyah-beyazlı formayı giydi. Cher Ndour ile Can Keleş de maç kadrosunda yer aldılar.

Kupalar Müsabaka Öncesi Sergilendi

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa trofelerini, müsabaka öncesinde stadında sergiledi. Kaptanlar Necip Uysal ve Mert Günok, kupaları sahaya getiren platforma bıraktı ve tüm oyuncular etkinlikte gazetecilere poz verdi. Maç öncesinde, vefatının 10. yılında Onursal Başkan Süleyman Seba anısına bir pankart açıldı.

Emirhan Topçu'nun Sol Bek Performansı

Yeni transfer Emirhan Topçu, asıl mevkiisi sol stoper olmasına rağmen bu maçta sol bekte görevlendirildi. Teknik direktör Van Bronckhorst, sakatlıkları nedeniyle o pozisyonda diğer oyuncuları değerlendiremedi.

92 Gün Aradan Sonra Taraftar ile Buluşma

Beşiktaş, 92 gün aradan sonra Dolmabahçe'de taraftarının önünde sahaya çıktı. Geçtiğimiz sezon iç sahadaki son maçını 18 Mayıs'ta oynamıştı. Taraftarlar, oyunculara destek vererek tribünleri doldurdu.

Tribünlerden Van Bronckhorst'a Destek

Beşiktaş taraftarı, teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'a büyük sevgi gösterisinde bulundu. Tüpraş Stadı'nda ilk kez saha kenarında olan Hollandalı teknik adam, tribünlerden büyük bir destek aldı.