Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ben Bu Cihana Sığmazam Emina kimdir, nereli, kaç yaşında? BBCS Emine'yi kim oynuyor, gerçek ismi ne?

Türk televizyonunun sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Emina Karalıç karakterini canlandıran Aleyna Solaker, oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Peki, Aleyna Solaker kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte, Aleyna Solaker hakkında merak edilenler…

Yayın Tarihi: 19.12.2023 20:19
Güncelleme Tarihi: 19.12.2023 20:19

Ben Bu Cihana Sığmazam Emina kimdir, nereli, kaç yaşında? BBCS Emine'yi kim oynuyor, gerçek ismi ne?

atv’nin fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, her hafta Salı akşamları izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik, İsmail Demirci ve Ozan Akbaba yer alıyor. Dizide, Onbeşli'nin sevgilisi ve ailesinin öldürenlerden birinin kız kardeşi olan Emina Karalıç karakterini ise Aleyna Solaker canlandırıyor. Aleyna Solaker, oyunculuğu ve güzelliğiyle izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Peki, Aleyna Solaker kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte, Aleyna Solaker hakkında merak edilenler…

bbcs

Aleyna Solaker kimdir?

Aleyna Solaker, 22 Aralık 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babasının adı Hakan Solaker, annesinin adı ise Çiğdem Solaker’dir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Şu anda Bilgi Üniversitesi’nde eğitimine devam ediyor. Oyunculuğun yanı sıra podyumlarda da boy gösteriyor.

Aleyna Solaker’in oyunculuk kariyeri

bbcs

Aleyna Solaker, oyunculuk kariyerine 2006 yılında İşte Benim adlı dizide rol alarak başladı. 2013 yılında Altındağlı dizisinde Cemre Altındağlı karakterini canlandırdı. 2014 yılında Beyaz Karanfil dizisinde yardımcı oyuncu olarak yer aldı. 2015-2018 yılları arasında Kırgın Çiçekler dizisinde Meral Kendir karakterini başarıyla oynadı. 2020 yılında Hizmetçiler dizisinde Çiçek Tuna rolünü üstlendi. Aynı yıl İki Gözüm Ahmet filminde Ceylan karakterine hayat verdi. 2021 yılında Benim Hayatım dizisinde Yasemin rolünü oynadı. 2023 yılında ise Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Emina Karalıç karakterini canlandırmaya başladı.

Aleyna Solaker’in sosyal medya hesapları

Aleyna Solaker, sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşımlar yapıyor. Instagram’da yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunuyor. Aleyna Solaker’in sosyal medya hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Instagram hesabı @aleynasolakerr'dir.

bbcs

Aleyna Solaker kaç yaşında? Aleyna Solaker, 22 Aralık 1996 doğumlu olup, 27 yaşındadır.

Aleyna Solaker nereli? Aleyna Solaker, aslen İstanbul’ludur.

Aleyna Solaker boyu kaç? Aleyna Solaker, 1.72 cm boyundadır.

Aleyna Solaker kilosu kaç? Aleyna Solaker, 55 kg’dır.

Aleyna Solaker hangi burç? Aleyna Solaker, yay burcudur.

Aleyna Solaker sevgilisi var mı? Aleyna Solaker, şu anda sevgilisi olduğuna dair bir açıklama yapmamıştır.