DOLAR
34,13 -0,01%
EURO
38,01 -0,02%
ALTIN
2.916,13 0,03%
BITCOIN
2.165.684,26 0%

Belediyede çalışanlara müjde! Bu ay hesaplara ek 48 bin lira promosyon yatacak!

Maaş promosyonları konusunda çeşitli bankalarla anlaşmalara devam eden belediyeler, bu kapsamda yüksek tutarlı ödemeler için imzaları atmaya başladı. Yapılan yeni bir güncellemede belediye çalışanlarına tamı tamına 48 bin 50 liralık promosyon ödemesi yatırılacağı müjdelendi.

Yayın Tarihi: 23.07.2024 12:02
Güncelleme Tarihi: 23.07.2024 12:02

Belediyede çalışanlara müjde! Bu ay hesaplara ek 48 bin lira promosyon yatacak!

Bankaların çalışanlarla maaş promosyonu üzerine yaptığı anlaşmalar hız kesmeden devam ediyor! Yapı Kredi ile masaya oturan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, tam 48 bin 50 liralık promosyon anlaşması imzaladı! Aktarılanlara göre belediye, maaşlı çalışanları için Yapı Kredi arcılığıyla toplam 48 bin 50 liralık promosyon ödemesi yapacak. İşte tüm detaylar… 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Yapı Kredi Bankası ile gerçekleştirdiği maaş promosyon anlaşmasıyla çalışanlarına büyük bir müjde verdi. 3 yıl boyunca geçerli olacak bu anlaşma kapsamında, her bir belediye çalışanına 48 bin 50 lira promosyon ödemesi yapılacak.

Promosyon anlaşması imzalandı

promosyon

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Engin Karaçelik, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Hasan Hüseyin Ak ve Yapı Kredi Bankası Adapazarı Şubesi Müdürü Derya Işık’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreni, belediye çalışanları arasında büyük bir heyecan yarattı. İmza töreninde ayrıca Yapı Kredi Bankası Portföy Yöneticisi Sonnur Azder Güneş de hazır bulundu.

48 bin 50 lira promosyon ödemesi

Başkan Yusuf Alemdar, anlaşma ile ilgili yaptığı açıklamada, her bir çalışana 48 bin 50 liralık promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı. Yapılan anlaşmanın çalışanların motivasyonunu yükselteceğini kaydeden Alemdar, mali katkı sunacak olan promosyonun herkese hayırlı olmasını temenni etti. 

maaş promosyonu

Anlaşmanın detayları neler? 

Promosyon ödemesine yönelik yapılan anlaşmada detaylar da belli oldu. Netleşen detaylar ise şöyle:

  • Süre: 3 yıl
  • Promosyon Tutarı: 48 bin 50 TL
  • Ödeme Şekli: Nakit olarak ödenecek
  • Katılımcılar: Tüm Sakarya Büyükşehir Belediyesi çalışanları

Başkan Alemdar, konuşmasında Yapı Kredi Bankası’na ve sürece katkı sağlayan tüm ekiplere teşekkür etti. Ayrıca, bu tür anlaşmaların çalışanların maddi ve manevi olarak desteklenmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.