DOLAR
34,05 -0,08%
EURO
37,86 -0,04%
ALTIN
2.802,68 -0,05%
BITCOIN
2.114.888,53 -3,04%

Bayrampaşa'da Silahlı ve Bıçaklı Kavga: 5 Yaralı

Bayrampaşa Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde yaşanan olayda 5 kişi yaralandı, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 11:07
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 11:12

Bayrampaşa'da Silahlı ve Bıçaklı Kavga: 5 Yaralı

Bayrampaşa'da Kavga Çıktı

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde, Kocatepe'deki Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde iki esnaf arasında yol verme yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Olayın Gelişimi

Dün akşam saatlerinde, iki grup arasında başlayan tartışmaya, tarafların akrabalarının da katılmasıyla durum daha da alevlendi. Bıçak ve silahların kullanıldığı bu olayda, N.Ç.T, A.C.A, M.M.E, O.A ve M.H.A isimli kişiler çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralıların Durumu

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etti ve ardından hastaneye sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarına dair henüz net bir bilgi verilmedi.

Polis Ekipleri Olay Yerinde İnceleme Yaptı

Olayın yaşandığı yerde güvenlik önlemleri alındı ve polis ekipleri çevrede inceleme yaptı. Yapılan çalışmalarda çok sayıda boş kovan ve olayda kullanıldığı belirlenen silahlar ele geçirildi.

Gözaltılar ve Güvenlik Önlemleri

Kavga ile bağlantılı olarak O.Ş, M.Ş, T.Ş ve N.Ş isimli şüpheliler gözaltına alındı. Ayrıca, çevik kuvvet polisleri olayın yaşandığı alanda güvenlik önlemlerini artırarak beklemeye devam ediyor.

 Bayrampaşa'daki Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde, iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 5...

Bayrampaşa'daki Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde, iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı. Çevik Kuvvet polisleri, önlem amaçlı olarak halde beklemeye devam ediyor.