DOLAR
33,98 0%
EURO
37,82 0%
ALTIN
2.820,3 0%
BITCOIN
1.969.055,75 0%

Bayrama sıfır borçla girin! Sıfır faiz imkanı ile acil borçlarınız kapanacak

Yapı Kredi nakit avans kampanyasını 20 bin lira ile sınırlarken bu kapsamda geri ödemeyi de faizsiz ve 6 ay vade ile yapılmasına olanak sağlıyor. Mobil müşteri olunması akabinde kredi kartı başvurusu yapan ve onaylanan banka müşterisi 20 bin liraya varan nakit avans kampanyasından faydalanabiliyor.

Yayın Tarihi: 09.02.2024 14:08
Güncelleme Tarihi: 09.02.2024 14:08

Bayrama sıfır borçla girin! Sıfır faiz imkanı ile acil borçlarınız kapanacak

Ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği şu günlerde vatandaş bankaların kendisine sunduğu fırsatları yakından takip ediyor. Maaşların giderleri karşılamadığı ve acil ihtiyaçların ortaya çıktığı durumlarda vatandaş,bankalara yöneliyor. Kıyıda nakit parası olmayan kişiler faizsiz ya da düşük faizli kredileri yakından takip ediyor. Hal bu iken bankalar da müşterilerini sevindiren kampanyalarını duyuruyor. Dünya genelinde küesel sıkıntı ülkemizde de etkisini gösteriyor. Ürün ve hizmet artışı maaşların yattığı anda erimesine mahal verdiği şu günlerde özellikle de bayramın yaklaşması ile vatandaş ihtiyacı olan nakiti bankalar aracılığı ile karşılamak istiyor. 

3 kişilik bir hanenin giderleri, sağlık, mutfak, fatura, eğitim, kira gibi giderler ile erimeye devam ededursun bankalar bayram masraflarını indirgeyecek yeni kampamyalarını açıklamaya başladı. Bankaların sunulan fırsatlar arasında en dikkat çeken faizsiz kredi kampanyaları olurken, zaten borcu olan vatandaş borcu tekrar faiz ile kapatmak yerine bu kampanyalar ile ilgileniyor. 

tl

YAPI KREDİ FAİZSİZ KREDİ VERİYOR 

Faizsiz krediler normal ihtiyaç kredileri tutarından daha az ödenirken, son zamanlarda özellikle yeni müşteriye ve kredi kartı çıkartabilecek vatandaşa nakit avans olarakm sunuluyor. Ve geri ödemesi ise 6 ayda tamamlanma fırsatı veriliyor. 

Son zamanlarda promosyonlarsda üst sıralarda seyreden Yapı Kredi, faizsiz kredi işine el atmış gibi duruyor. Yeni müşterilerine bir çok imkan tanıyan Yapı Kredi, faizsiz nakit avans kampanyası ile dikkat çekiyor. Öte yandan yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi veren Yapı Kredi erteleme imkanını da açıklamış bulunuyor. 

Yapı Kredi nakit avans kampanyasını 20 bin lira ile sınırlarken bu kapsamda geri ödemeyi de faizsiz ve 6 ay vade ile yapılmasına olanak sağlıyor. Mobil müşteri olunması akabinde kredi kartı başvurusu yapan ve onaylanan banka müşterisi 20 bin liraya varan nakit avans kampanyasından faydalanabiliyor. Bu sayede bayrama az bir vakit kala gerek bayram ihtiyaçlarını karşılamak gerekse de bayrama borçsuz girmek adına düzenlenen kampanya çok tercih ediliyor.