DOLAR
34,14 -0,18%
EURO
38,02 0,4%
ALTIN
2.914,22 0,09%
BITCOIN
2.165.879,17 1,2%

Bayram alışverişlerine iade yağmuru! Her alışverişin yüzde 10'u bedava olacak

Garanti BBVA'da düzenlediği kampanya ile belirli tutarda alışveriş yaptığı geri iade kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yayın Tarihi: 04.04.2024 11:23
Güncelleme Tarihi: 04.04.2024 11:23

Bayram alışverişlerine iade yağmuru! Her alışverişin yüzde 10'u bedava olacak

Alışveriş tutkunları son zamanlarda artan ürün zamlarından mütevellit alım gücünün düşmesi sebebiyle mağazalara daha az yolu düşüyor. Ancak bayrama sayılı günler kala bayram alışverişi yapabilmek adına çeşitli kampanyaları yakından takip ediyor. Kampanyalar kapsamında en çok dikkat çekenler ise bankaların yapılan alışverişlere sundukları geri ödemeler yakından takip ediliyor. Nisan ayına girilmesi ile birlikte bir çok yeni kampanya güncellemelerini sunmaya başladı. Bayram ayı olması sebebiyle de özellikle de giyim alışveriş kampanyaları diğer kampanyalara göre biraz daha avantajlı olarak hazırlandı.

GARANTİ BANKASI ALIŞVERİŞE GERİ ÖDEME KAMPANYASI

Garanti BBVA'da düzenlediği kampanya ile belirli tutarda alışveriş yaptığı geri iade kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Garanti Bankası tarafından bayram alışverişlerini daha keyifli hale getirecek kampanya hazırlandı. 1 Nisan'da başlayan ve 30 Nisan'a kadar süre geleceği belirtilen kampanyada giyim, aksesuar, Kozmetik, ayakkabı gibi harcamalarda 500 TL geri iade imkanı sunulacağı belirtildi.

tll

Geri iade olarak kazanılan tutarım Bonus olarak kredi kartına yansıtılacağı açıklandı. Bonus üyesi iş yerlerinde tek seferde 750 TL ve üzeri alışveriş yapan Garanti Bankası müşterisi yaptığı harcama başına %10 geri iade alacak. Toplamda 750 TL'ye 75 TL Bonus kazanılabilecek. Garanti Pay uygulamasını yoğunluğunun arttırılması adına başlatılan ek kampanyada ise ekstra 25 TL ödeme sağlanacak. Bu kapsamda toplamda 500 TL'ye kadar Bonus kazanma imkanı sunulacak

Kampanyadan ilk 5 harcamada geri iade sağlanabileceği açıklanırken, bir müşteri en fazla 500 TL Bonus kazanabilecek. Bonus imzalı bütün Kredi kartlarının dahil olduğu Bayram kampanyasında kazanılan bonuslar, Nisan ayının bitmesi ile hemen hak sahibireyin kredi kartına aktarılacak iken Haziran ayının başına kadar harcanma imkanı da sunulacak.