DOLAR
34,15 -0,07%
EURO
38,16 0,07%
ALTIN
2.935,44 -0,09%
BITCOIN
2.219.713,87 -0,41%

Başkentteki tüm vatandaşlara ücretsiz oldu! 1 Eylül'e kadar her gün bedava

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan bir hizmetin yaz boyunca 7'den 70'e herkese ücretsiz olacağı açıklandı.

Yayın Tarihi: 12.07.2024 22:07
Güncelleme Tarihi: 12.07.2024 22:07

Başkentteki tüm vatandaşlara ücretsiz oldu! 1 Eylül'e kadar her gün bedava

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı bir açıklamada yaz sıcağını sevmeyen vatandaşlara bedava limonata dağıtacağı duyuruldu. Şehir yönetiminin yaptığı açıklamada, "Sıcak yaz günlerinde sakinlerin serinlemesine yardımcı olmak için şehrin kalabalık bölgelerinde ücretsiz limonata dağıtıyoruz. Limonataları, Kızılay ile Ulus'taki stantlarımızdan alabilirsiniz" şeklinde ifadeler kullanıldı.

Başkentteki tüm vatandaşlara ücretsiz oldu

Ankara'nın belirlenen bazı başlatılan uygulama, Kızılay Meydanı ve Ulus Zafer Anıtı'nın yanı sıra Atatürk Orman Çiftliği ile Doğal Yaşam Parkı gibi yerlerde havanın sıcaklığından bunalan vatandaşlara ücretsiz soğuk limonata ikram edilmesini içeriyor. Şehir merkezleri ve yerleşim yerlerinde hizmetin yaz boyunca süreceği de verilen diğer bilgiler arasında yer aldı.

Başkentteki tüm vatandaşlara ücretsiz oldu

Limonata için uzun kuyruklarda bekleyen vatandaşlar, hizmetten dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür etti. Ankaralılar limonata dağıtım noktalarının genişletilmesini ve kuyrukların azaltılmasını talep ediyor. Bu sosyal topluluk projesi Ankara halkını yaz sıcağından kurtarmayı amaçlıyor.