DOLAR
34,23 0%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.919,65 0%
BITCOIN
2.121.896,42 -0,4%

Başakşehir ile Beraberlik: Kayserispor'un Hedefleri

Kayserispor, Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak milli ara öncesi puan aldı.

Yayın Tarihi: 05.10.2024 21:56
Güncelleme Tarihi: 05.10.2024 22:37

Başakşehir ile Beraberlik: Kayserispor'un Hedefleri

Başakşehir-Kayserispor Maç Sonrası Değerlendirmeler

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Kayserispor'un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, deplasmandan puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Hedef Puan ve Moralli Giriş

Alper Kelkitli, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Amacımız buradan puan ya da puanlar almaktı. İyi oynayıp kazanamayan bir Kayserispor vardı, milli araya moralli girdik." açıklamasında bulundu.

Strateji ve Uygulamalar

Kelkitli, göreve başlayalı henüz kısa bir süre olduğunu belirterek, "Kulübün içindeki dinamikleri biliyoruz. Maçlarda ve antrenmanlarda üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız." şeklinde konuştu.

Ayrıca, rakibi iyi analiz ettiklerini vurgulayan Kelkitli, "Sistemsel farklılıkları biliyorduk ve buna uygun bir oyun planı geliştirdik. İlkin devreyi önde kapatmayı başardık, fakat ikinci yarıda yediğimiz erken gol moralimizi bozdu." dedi.

Genç Yeteneklere Fırsat

Türk futboluna genç yetenekler kazandırmayı hedeflediklerini aktaran Kelkitli, "Bu maçta akademiden gelen 3 oyuncumuza şans verdik. Umut ediyoruz ki, bundan sonraki süreçte daha iyi sonuçlar alacağız." şeklinde konuştu.

Son olarak, Kayserispor'un milli aradan sonra da daha iyi bir performans göstereceğini belirten Kelkitli, "Bundan sonra daha iyi olacağımızı garantisini veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona...

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona Kayserispor'un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.