DOLAR
34,03 -0,06%
EURO
37,89 0,19%
ALTIN
2.794,75 0,24%
BITCOIN
2.109.399,5 -2,83%

Bakanlardan Yapay Zeka ile Destek: 'Boykot' Şarkısı ile Filistin'e Ses Verildi

Bakanlar, yapay zeka ile üretilen 'Boykot' şarkısı ile Filistin halkına destek verdiklerini açıkladı.

Yayın Tarihi: 16.09.2024 23:38
Güncelleme Tarihi: 16.09.2024 23:38

Bakanlardan Yapay Zeka ile Destek: 'Boykot' Şarkısı ile Filistin'e Ses Verildi

Bakanlardan Filistin'e Destek

Türk Bakanlar, yapay zeka ile oluşturulan "Boykot" adlı şarkı ile Filistin halkına destek verdiklerini duyurdular. Şarkının sahibi, sanatçı Yücel Arzen Hacıoğulları, projeyi yapay zeka teknolojisi ile gerçekleştirdi.

Sosyal Medya Üzerinden Paylaşıldı

Bakanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın social medya platformunda paylaştığı şarkı videosunu kendi hesaplarından paylaştılar. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Herkes sussa da biz sessiz kalamayız. Masum insanların ölmesine göz yummayacağız," ifadelerini kullandı.

Özgür Filistin İçin Ses Yükseltildi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, işgal altındaki Filistin halkının duruşunu destekleme sözü verdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gazze'deki katliama duyarsız kalmanın suç olduğunu belirtti ve "Onların onurlu direnişine destek vermek insanlık onurunun gereğidir," dedi.

Markalardan Boykot Mesajı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, büyük markaların isim gizleme çabalarına dikkat çekerek, "Boykot işe yarıyor. Gazze'nin direnişine destek vermeye devam edeceğiz," diye vurguladı.

Filistinli Kardeşlerimiz Yalnız Değil!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye'nin her zaman Filistinli kardeşlerinin yanında olacağını ifade etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de, "Gazze'deki insani dramın sona ermesi için boykot çağrısı yapıyoruz," dedi.