Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,65 -0,03%
EURO
35,2 0,11%
ALTIN
2.433,32 -0,2%

Ayda 8.850 TL ödeyene ev sahibi olma fırsatı! Ziraat Bankası'ndan bayram ettiren konut kredisi kampanyası

Zirat Bankası, dar ve orta gelirli kesime yönelik 'Ortak Konut Kredisi' kampanyasıyla ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürmeye başladı.

Yayın Tarihi: 29.06.2024 20:17
Güncelleme Tarihi: 29.06.2024 20:17

Ayda 8.850 TL ödeyene ev sahibi olma fırsatı! Ziraat Bankası'ndan bayram ettiren konut kredisi kampanyası

Ziraat Bankası, ev almk isteyenlere yeni bir kampanyanın başlatıldığını bildirdi. Banka, “Ortak Konut Kredisi” adını verdiği bu promosyonla müşterilerine 1 milyon TL'ye varan finansman imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında aylık 8.870 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün. Bu kampanya özellikle düşük ve orta gelirli haneleri hedef alarak ev satın almayı daha erişilebilir hale getiriyor.

Ortak Konut Kredisi

Bu kampanyanın en dikkat çeken özelliklerinden biri birden fazla kişinin krediyi paylaşmasına imkan vermesidir. Bu, bireylerin kredinin yükünü paylaşmasına olanak tanıyarak her bir ortağın aylık ödemelerini azaltır. Ziraat Bankasının yenilikçi yaklaşımı, kendi evini sahibi olmak isteyenlere yeni bir umut ışığı açıyor. Kredinin şartları ve koşulları aşağıdaki gibidir:

Ayda 8.850 TL ödeyene ev sahibi olma fırsatı

Krediler minimum 2, maksimum 5 kişiye verilmektedir. Kredi tutarı SPK onaylı değerleme şirketi tarafından hazırlanan konut değer tespitine göre ve BDDK tarafından belirlenen kredi limiti dahilinde belirlenmektedir.

Kredinin teminat altına alınabilmesi için satın alınan mülkün üzerine ipotek konulacak ve gerekiyorsa bankadan ilave teminat talep edilecektir.

Ziraat Bankası'nın bu kampanyası emlak piyasasında yeni bir dönem başlatıyor. Paylaşımlı ipotekler, kendi evine sahip olmak isteyen kişiler için önemli bir fırsatı temsil ediyor. Banka, kampanya detaylarını ve başvuru koşullarını öğrenmek isteyen müşterilerini her şubeye davet ediyor.