DOLAR
34,14 -0,03%
EURO
38,17 0,13%
ALTIN
2.933,26 -0,02%
BITCOIN
2.219.071,94 -0,41%

Auto King, Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi Ünvanını Aldı

Auto King, Tesla ile işbirliği sonucunda Türkiye'de Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi oldu, hizmet ağına İstanbul Kartal'dan başladı.

Yayın Tarihi: 30.07.2024 13:31
Güncelleme Tarihi: 30.07.2024 13:31

Auto King, Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi Ünvanını Aldı

Auto King, Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi Ünvanını Kazandı

Türkiye'nin otomotiv sektöründe önemli bir gelişme yaşandı. Auto King, Tesla ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde "Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi" (TABS) unvanını almaya hak kazandı.

İstanbul'da Hizmete Başlayacak

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, bu çalışma çerçevesinde Türkiye'de yaklaşık 15.000 Tesla sahibine hizmet sağlanacak. İlk etapta İstanbul'un Kartal ilçesindeki servis merkezi üzerinden Tesla sahiplerine destek verilecek. Auto King, diğer merkezlerde de bu hizmeti yaygınlaştırmak için Tesla ile görüşmelerine devam ediyor.

Elektrikli Araç Pazarındaki Büyüme

Auto King, hızla büyüyen hibrit ve elektrikli araç pazarındaki yeri için Auto King Akademi ile tüm elektrikli araç modellerine güvenli, hızlı ve garantili onarım hizmeti sunma hedefi güdüyor. Akademi, uluslararası akredite firmalar ile işbirliği yaparak personeline düzenli eğitimler vermeye devam ediyor.

Serkan Süer'den Açıklamalar

Auto King Genel Müdürü Serkan Süer, otomotiv sektörünün son yıllarda elektrikli ve hibrit araç üretimi ile hızla değiştiğini belirtirken, Türkiye'nin de benzer bir dönüşüm yaşadığını ifade etti. Süer, yaptığı açıklamada, "Hızla büyüyen elektrikli araç pazarında ihtiyaçların artmasına yanıt vermek amacıyla önemli atılımlar yaptık. Tesla ile işbirliği sonucunda edindiğimiz bu unvan, bakım ve onarım alanında uluslararası sertifikasyonları sağlayan firmalar ile eğitimler düzenleyerek bayilerimizi geliştirmemiz için bir fırsat oluşturacak. En kısa sürede ülke genelinde hizmet vermeyi hedefliyoruz. Amacımız, elektrikli araç pazarında tüm müşterilerimize güvenilir, hızlı ve ekonomik bakım hizmetleri sunarak Auto King farkını yaşatmak," dedi.