Bist 100
10.647,91 0%
DOLAR
32,88 -0,25%
EURO
35,18 -0,54%
ALTIN
2.438,47 -0,29%

ATM'den maaş çekenlere ödeme sürprizi geldi! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine müjde

Emekli maaşını ATM'lerden alan emekliler sürpriz bir haber aldı. Bu ödemeler hesabınıza aktarılacaktır.

Yayın Tarihi: 26.06.2024 18:46
Güncelleme Tarihi: 26.06.2024 18:46

ATM'den maaş çekenlere ödeme sürprizi geldi! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine müjde

Milyonlarca emekliye müjdeli haber var. ATM emeklilerine sürpriz ödemeler yapıldı. Yeni karar, maaşı 10 bin TL'nin üzerinde olan emeklilerin temmuz ayı maaş artışını büyük bir heyecanla beklemeleri nedeniyle geldi. Milyonlarca emekli bu ödemeyle rahat bir nefes alacak. Burada emeklilere yönelik ATM ödemelerinin şartlarını ve detaylarını tanıtacağız.

Milyonlarca emekli vatandaş, Temmuz ayında maaşlarına zam yapılmasını bekliyor. Türkiye İstatistik Kurumu'nun mayıs ayı enflasyon tahmini ise %3,37 olarak gerçekleşti. Beş aylık enflasyon oranı yüzde 22,72 olurken, altı aylık enflasyon tahmini yüzde 25'e çıkarıldı. Haziran enflasyon oranları 3 Temmuz'da açıklanacak. Bu aynı zamanda emekli maaşınızın artış miktarını da ortaya çıkaracaktır. Ancak Temmuz ayı maaş artışından önce emeklilere sürpriz bir ödeme yapıldı.

Temmuz ayı emekli maaşı artışına ilişkin tartışmalar sürüyor. Faiz artırım telaşı ve faiz artırım beklentisinin ortasında banka, emeklileri sevindirecek ve heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Emekli maaşlarını bu bankaya aktaran milyonlarca emekli için ek ödemeler sürpriz oldu.

ATM'den maaş çekenlere ödeme sürprizi geldi

Emeklinin maaşını Ziraat Bankası'na aktarması durumunda ek ödemeler güncelledi. Milyonlarca emekli vatandaşa özel promosyon desteği sağlayan kamu bankası, minimum 8.000 TL, maksimum 12.000 TL ödeme yapıyor.

"30 Haziran'a kadar"

Emekli maaş hesabınızı Ziraat Bankası'na nakdi yardım amacıyla aktarmak isterseniz 30 Haziran'a kadar bir süreniz var. Maaş transferi başvurusunu herhangi bir Zirat Bankası şubesinden, mobil bankacılıktan veya internet bankacılığından yapabilirsiniz. Son dönemde emeklilere yönelik kampanyasıyla dikkatleri üzerine toplayan Ziraat Bankası, emeklilere faizsiz kredi desteği de veriyor. Tüm emekliler başvuru yaparak kampanyaya katılabilirler.