DOLAR
34,08 -0,06%
EURO
38,09 -0,35%
ALTIN
2.830,52 -1,04%
BITCOIN
2.117.767,12 -3,1%

Atakaş Hatayspor'un Genç Yıldızları Kendini Geliştirmek İçin Mücadele Ediyor

Atakaş Hatayspor'un genç oyuncuları Emir Dadük ve Ali Yıldız, kariyer hedeflerine ulaşmak için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Yayın Tarihi: 27.07.2024 11:11
Güncelleme Tarihi: 27.07.2024 11:11

Atakaş Hatayspor'un Genç Yıldızları Kendini Geliştirmek İçin Mücadele Ediyor

Atakaş Hatayspor'un Genç Yıldızları Kendini Geliştirmek İçin Mücadele Ediyor

Trendyol Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor'un genç kalecisi Emir Dadük ve forveti Ali Yıldız, başarıya ulaşmak amacıyla yoğun antrenmanlar yapıyor.

Bordo-beyazlı kulübün 16 yaşındaki kalecisi Emir Dadük ile 17 yaşındaki forvet Ali Yıldız, Erzurum Palandöken'deki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde takım arkadaşlarıyla birlikte sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Emir Dadük: "Gelişimim İçin Oynamayı Çok İstiyorum"

Kaleci Emir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, A takımla birlikte kampa katılmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Emir, "Geçen yıl A takımda idmanlara çıkıyordum. Bir hazırlık maçı da oynadım. Deprem sürecinde zor günler geçirdim, ama sonrasında futbol kariyerimdeki ilerlemeyi hissediyorum," dedi.

Emir, "Burasının altyapısından yetişerek A takıma geçmek büyük gurur. Kulübümle transfer yapıp iyi paralar kazandırmayı hedefliyorum. Gelişimim açısından oynamak benim için çok önemli. Şu anda 16 yaş altı milli takımdayım ve hedeflerim A milli takıma kadar çıkmak. Bunun için sahada en iyisini vermek zorundayım," şeklinde konuştu.

Ali Yıldız: "Hedefim A Milli Takım ve Avrupa"

Genç forvet Ali Yıldız, kamp sürecinin kendisini geliştirmesi açısından büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Ali, "Asıl hedefim A Milli takım ve Avrupa'da oynamaktır. Bu sezon performansımı artırıp hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Süre alarak, bu hedeflere ulaşmak adına elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah bu sezon kendimi göstereceğim," şeklinde değerlendirmede bulundu.