DOLAR
34,04 -0,19%
EURO
37,94 -0,15%
ALTIN
2.827,21 -0,2%
BITCOIN
2.000.149,36 -1,8%

Aşkın Nur Yengi Harbiye Açıkhava'da Unutulmaz Bir Konser Verdi

Aşkın Nur Yengi, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluşarak muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 08.08.2024 00:11
Güncelleme Tarihi: 08.08.2024 00:11

Aşkın Nur Yengi Harbiye Açıkhava'da Unutulmaz Bir Konser Verdi

Aşkın Nur Yengi, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda Hayranlarıyla Buluştu

Ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirdiği konserle müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. BKM organizasyonu ve DenizBank Açıkhava etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Yengi, Pera Filarmoni Orkestrası eşliğinde performans sergiledi.

Geçmişe Dönüş

Konser öncesinde basına açıklamalarda bulunan Yengi, Harbiye'nin kariyerindeki önemini vurgulayarak, "1990 yılında burada ilk defa sahneye çıktım. O zaman sadece on şarkım vardı ve seyirciler memnundu ama sahneye yastık atmaya başladıklarında korkudan ne yapacağımı bilemedim. Ama şimdi aradan geçen zamanla birlikte burada daha nice şarkı söyledim ve harika bir geceyi geride bıraktık." şeklinde konuştu.

Şarkılar ve Anılar

Konser sırasında, "Siz bana gelmişsiniz ben size gelmez miyim?" diyerek hayranlarıyla etkileşimde bulundu. Yengi, "Allah Şahit", "Yazık", "Yalancı Bahar", "Ayrılmam", "Karaçiçeğim" gibi sevilen parçalarını seslendirdi. Özellikle Nazlanma adlı parçayı söylerken, şişe üfleyerek ritim tutması izleyicilerden sık sık alkış aldı.

Hayranlarıyla Bir Arada

Yengi'nin konserine, kızı Nazlı Bilginer, ünlü oyuncu Haluk Bilginer ve sevilen şarkıcı Mabel Matiz gibi tanınmış isimler de katıldı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle birlikte sahne performansı, muhteşem bir akşamın hatırası oldu.