DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.154.484,01 -0,58%

Arda Güler'in şaşırtan değişimi

Milli yıldız Arda Güler'in sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferi ortalığı karıştırmıştı. İspanyol takımında forma şansı bulmaya çalışan genç futbolcu, takımın tatil olmasına rağmen çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Arda'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım görenleri şaşırttı. İşte bu kareler..

Yayın Tarihi: 04.04.2024 18:56
Güncelleme Tarihi: 04.04.2024 18:56

Arda Güler'in şaşırtan değişimi

Arda Güler, Fenerbahce formasıyla gösterdiği performansla tarafsız-tarafsız herkesi büyülerken, Avrupa'nın güçlü takımlarının da dikkatini çekti. Adı sıklıkla Barselona'yla anılan genç futbolcunun başka bir İspanyol devi olan Real Madrid'e transferi gerçekleştirildi.

La Liga ekiplerinden Real Madrid, Arda Güler'in transferi için sarı-lacivertli ekiple 20 milyon euro bonservis bedeli, 10 milyon euro bonus ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında anlaştı. Arda Güler, Real Madrid'in Başkanı Florentino Perez'in katılım gösterdiği imza töreninde ispanyol ekibi ile 6 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Arda Güler'in şaşırtan değişimi

Arda, Real Madrid'de kariyerine kötü bir başlangıç ​​yaptı ancak yaşadığı sakatlıklar onu bir süre formalardan uzak tuttu. Bu yılın başına kadar sakatlıklar yaşayan 19 yaşındaki yıldız oyuncu İspanyol devlerinde forma şansı bulmakta zorlanıyordu. Athletic Bilbao karşılaşmasının ardından teknik hoca Carlo Ancelotti ile tartışma yaşadığı söylenen milli oyuncu, ekstra çalışmalara devam ediyor.

Ekibin iki günlük tatiline rağmen çalışmalarını sürdüren Arda Güler, sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaptı. Güler'in yaptığı paylaşım gündem olurken genç yıldızın fiziksel değişimi görenleri şaşkına çevirdi. İşte bu fotoğraflar...

Arda Güler'in şaşırtan değişimi

Arda Güler'in şaşırtan değişimi