DOLAR
34,23 0,08%
EURO
37,62 0,18%
ALTIN
2.919,65 -0,07%
BITCOIN
2.125.688,57 0,56%

Arda Güler'e teklif yağıyor: Sürpriz takım devreye girdi

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için transfer söylentileri haberleri gündeme çıktı. Arda Güler'e teklifler yağıyor. Arda Güler için sürpriz takım araya girdi. İşte ayrıntılar.

Yayın Tarihi: 06.04.2024 14:36
Güncelleme Tarihi: 06.04.2024 14:36

Arda Güler'e teklif yağıyor: Sürpriz takım devreye girdi

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana istediği pozisyonu alamayan Arda Güler'in arasına sürpriz bir takım katıldı.

Geçtiğimiz yaz Real Madrid'e transfer olduğundan beri sakatlıklarla boğuşan Arda Güler ile ilgili transfer söylentileri su yüzüne çıkmaya devam ediyor.

arda gğler

İspanyol haber sitesi El Mira'nın yayınladığı ve NTV Spor'un yapımcılığını üstlendiği bilgiye göre; Real'de forma şansı bulamayan Arda Güler, Sevilla'ya kiralık olarak gönderilebilir. Arda'nın İspanyol devleri karşısında büyük hayal kırıklığına uğradığı, teknik direktör Carlo Ancelotti'ye ise oldukça kızdığı bildirildi.

19 yaşındaki futbolcunun Real Madrid'de kalarak kariyerinin yarıda kesilmesini istemediği ve başka bir LaLiga kulübüne kiralık olarak gitmeyi tercih ettiği bildirildi.

Haberinin detayında, Sevilla'nın bu sezon transfer olduğu ve Endülüs kulübünün sportif direktörü Victor Orta'nın, kalitesinden gurur duyduğu Arda Güler'i kiralık olarak teklif edeceği bildirildi.

arda güler

Arda, şu ana kadar Real Madrid formasıyla 7 maça çıktı ve sadece 98 dakika sahada kaldı. Genç oyuncu bu sezon 1 gol kaydetti.

Haberde, az süre alan genç futbolcuyu taraftarların da memnuniyetle karşıladığı vurgulanarak, şöyle denildi: "Real Madrid birçok maçta önde, dolayısıyla Türk futbolcu maçlarda puan toplayarak maça çıkabildi. Carlo Ancelotti taraftarları ve Arda'yı kızdırıyor" yorumu yapıldı.

İddiaya göre bu İspanyol kulübü, Real Madrid'de şansı olmayacağı için Arda Güler'i kaybetmek istemiyor, futbolcuyu Türkiye'ye kiralık göndermek istiyor ve gelecek teklifleri kabul edebilir.

Bu arada Real Sociedad'ın Sevilla'nın yanı sıra Arda Güler'in de kadrosunda olduğu öğrenildi.