DOLAR
33,98 0%
EURO
37,85 0%
ALTIN
2.822,96 0%
BITCOIN
1.969.877,01 0%

Arabası olan garaja kitleyecek! Tat kaçıracak 60 TL zammı için son günler

Araç sahibi vatandaşları oldukça zor günler bekliyor. Özellikle akaryakıt fiyatlarının giderek artış göstermesi bize resmen kontak açtırmayacak. İşte, detaylar...

Yayın Tarihi: 09.04.2024 16:14
Güncelleme Tarihi: 09.04.2024 16:14

Arabası olan garaja kitleyecek! Tat kaçıracak 60 TL zammı için son günler

Akaryakıt fiyatlarının giderek artış göstermesi sebebiyle insanlar resmen kontak açmaya korkar hale geldi. Özellikle araç sahipleri tarafından sürekli takip edilen akaryakıt fiyatlarına bir yenisi daha eklenecek gibi duruyor. 

Akaryakıt fiyatlarının sürekli dalgalanması vatandaşın cebini olumsuz olarak etkilemektedir. Hal böyle olunca da insanlar arabaya binmeye korkar hale gelecek. Önceki aylarda ortaya atılan zam iddialarının seçim sonrasına ertelendiği düşünülmüştü. Gerçekten de öyle oldu. 31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından 2 Nisan tarihinden itibaren pek çok ürüne zam gelirken akaryakıt zammı da bundan nasibini aldı. 

Yerel seçimlerin hemen ardından Türkiye genelinde ekonomik belirsizlik gibi sorunlar yaşanmaya devam ediyor. özellikle bakanlık ve uzmanlar tarafından yapılan açıklamaları okuduğumuzda seçimden sonraki günlerde vatandaşın büyük zam yağmuruna maruz kalacağı ve zor günler geçireceği belirtiliyor. 

Akaryakıt 60 TL Olacak! 

Akaryakıt 60 TL

Ekonomide yaptığı yorumlarla ön plana çıkan Remzi Özdemir, akaryakıtla ilgili yaptığı açıklamalarla da gündeme geldi. Özdemir tarafından yapılan açıklamaları incelediğimizde akaryakıt fiyatları için rakam verdiğini ve 60 TL'ye kadar yükseleceğini belirttiği görüldü. Bunu söylemesinin sebebinin de önümüzdeki aylarda akaryakıtın 100 doları geçeceği ve bundan ötürü de ülkemizdeki akaryakıt fiyatlarının bir anda 60 TL'ye çıkacağı belirtildi.