DOLAR
34,26 -0,07%
EURO
37,62 -0,08%
ALTIN
2.919,17 0,02%
BITCOIN
2.186.326,07 -1,97%

Antalya'da Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu Gerçekleştirilecek

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, ICF Yönetim Kurulu adaylığını açıkladı. Genel Kurul’da yeni başkan seçilecek.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 15:19
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 15:38

Antalya'da Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu Gerçekleştirilecek

Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu Antalya'da

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) Genel Kurulu, 7-8 Kasım tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek. Bu önemli toplantıda, kano dünyası yeni başkanını seçme imkanına sahip olacak.

Başkan Adayları ve Etkinlik Detayları

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nin duyurusuna göre, ilk kez Türkiye’de organize edilecek olan genel kurulda, Alman Thomas Konietzko yalnızca başkanlık için aday olacak. Ayrıca, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, ICF Yönetim Kurulu üyeliğine adaylığını açıkladı.

Önemli İsimler Etkinlikte Yer Alacak

Genel kurula, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Uğur Erdener gibi önemli isimlerin katılması bekleniyor.

Alper Cavit Kabakçı'nın Açıklamaları

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, "Ülkemizde böyle bir organizasyonu yapmanın heyecanı içerisindeyiz. Ben de Uluslararası Kano Federasyonunun 'treasurer' pozisyonuna adayım. Ülkemiz adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) Genel Kurulu, Antalya'da gerçekleştirilecek. Türkiye Kano...

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) Genel Kurulu, Antalya'da gerçekleştirilecek. Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, açıklamada bulundu.