DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.154.972,55 -0,11%

Ankaragücü, Sakaryaspor'u Yenerek Hafif Bir Nefes Aldı

Ankaragücü, Sakaryaspor'u 2-1 mağlup etti. Teknik direktör Kenan Koçak ve oyuncuların değerlendirmeleri dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 21.09.2024 23:05
Güncelleme Tarihi: 21.09.2024 23:05

Ankaragücü, Sakaryaspor'u Yenerek Hafif Bir Nefes Aldı

MKE Ankaragücü, Sakaryaspor'u geçti

Trendyle 1. Lig 6. haftasında MKE Ankaragücü, ev sahibi olduğu maçta Sakaryaspor'u 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrasında MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Kenan Koçak, oyuncularını gösterdikleri mücadele ve azimden dolayı tebrik etti.

Koçak'tan oyunculara övgü

Göreve yeni getirilen Kenan Koçak, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Galibiyetle başlamak benim için çok sevindirici, buradan Cihat Arslan hocaya da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. İlk 15 dakikada memnun kalmadığı oyunu, ilerleyen dakikalarda kontrol ettiklerini belirten Koçak, "Birçok gol pozisyonuna girdik ve haklı bir galibiyet aldık. Ancak kaçırdığımız pozisyonlar var, bunlar üzerinde çalışacağız" dedi.

Taraftara minnettarız

Taraftarın desteklerine teşekkür eden Koçak, "Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun. Amacım, MKE Ankaragücü'ne başarılı bir futbol sergiletmek ve layık olduğu yere taşımak" dedi.

Sakaryaspor'da üzüntü var

Öte yandan, Sakaryaspor'un teknik direktörü Suat Kaya ise maç sonrası yaptığı değerlendirmede, takımının durumu hakkında sert eleştirilerde bulundu. "90 dakikada kaleye bir tane şutumuz yok," diyen Kaya, çeşitli sebeplerle takımın dengesinin bozulduğunu vurguladı. "Bu maça iyi hazırlandık ama beklentilerimizin altında kaldık," diye ekledi.

İyileşme süreci

Kaya, "Takımında yaşanan olumsuzlukların futbolcular üzerindeki etkisi büyük. Ama yarın gerçekleşecek kongrenin takım üzerinde bir etkisi olmadı. Ben ekibime güveniyorum ve sahada kalma çabamız devam edecek" dedi.