DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.146.587,17 0,49%

Ankara'da Engelsiz Piknik Ziyafeti: Özel Sporcular ve Aileleri Buluştu

Özel sporcular ve aileleri, 2. Engelsiz Piknik'te bir araya gelerek eğlenceli dakikalar geçirdi.

Yayın Tarihi: 18.08.2024 18:02
Güncelleme Tarihi: 18.08.2024 18:13

Ankara'da Engelsiz Piknik Ziyafeti: Özel Sporcular ve Aileleri Buluştu

Ankara'da Özel Sporcular ve Aileleri Bir Araya Geldi

Özel sporcular ile aileleri, 2. Engelsiz Piknik, Kültür ve Spor Şenliği'nde bir araya geldi. Etkinlik, Türkiye Özel Sporcular, Eğitim, Yardım ve Spor Vakfı (TÖSEV) tarafından düzenlendi ve birçok katılımcıyı bir araya getirdi.

Önemli İsimler Etkinlikteydi

Etkinliğe Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Ensar Kurt ve TÖSEV Başkanı Ömer Osman Yanık da katıldı. Yanık, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Özel evlatlarımızla ilgili konuları yalnızca belirli günlerde değil, yılın her anında gündemde tutuyoruz. Engelleri birlikte aşmak için çaba sarf ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sosyal politikalarda her gün yeni kazanımlar elde ediyoruz." dedi.

Engelleri Sporla Aşıyoruz

Ensar Kurt ise konuşmasında, "Her zaman bu çocuklarımız ve sizlerle olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Engelleri sporla aşmak için 20 yıl boyunca önemli gelişmeler kaydettik. Bu süreçte, ailelerimizin büyük emekleri oldu. Elde edilen kazanımlar için Recep Tayyip Erdoğan, Osman Aşkın Bak, Mahinur Özdemir Göktaş ve Birol Aydın gibi isimlerin desteğiyle ilerliyoruz. Sizler gibi fedakar annelerle gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hareketli Anlar ve Eğlenceli Aktiviteler

Etkinlik, çuval yarışı ve müzik eşliğinde halay çekme gibi aktivitelerle devam etti. Katılımcılar, güzel anılar biriktirerek eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Özel sporcular ve aileleri, "2. Engelsiz Piknik, Kültür ve Spor Şenliği"nde buluştu. Türkiye Özel...

Özel sporcular ve aileleri, "2. Engelsiz Piknik, Kültür ve Spor Şenliği"nde buluştu. Türkiye Özel Sporcular, Eğitim, Yardım ve Spor Vakfının (TÖSEV) düzenlediği "Engelsiz Piknik, Kültür ve Spor Şenliği"ne Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Ensar Kurt (sol 4), TÖSEV Başkanı Ömer Osman Yanık, özel sporcular ve aileleri katıldı.