DOLAR
34,14 -0,03%
EURO
38,17 0,13%
ALTIN
2.933,26 -0,02%
BITCOIN
2.219.071,94 -0,41%

Ancelotti, Arda Güler'e İlk 11'de Şans Verdi

Carlo Ancelotti, Arda Güler'in gelişimi için ilk 11'de oynamasını sağladığını ifade etti. Genç futbolcuya güven duyuyor.

Yayın Tarihi: 25.08.2024 21:04
Güncelleme Tarihi: 25.08.2024 21:04

Ancelotti, Arda Güler'e İlk 11'de Şans Verdi

Ancelotti, Arda Güler İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Real Madrid'in deneyimli teknik direktörü Carlo Ancelotti, genç yetenek Arda Güler'i ilk 11'de değerlendirdiğini açıkladı. Ancelotti, bu tercihiyle Arda'nın gelişimine destek olmak istediğini vurguladı.

Maç Sonrası Basın Toplantısı

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) Real Madrid'in Real Valladolid karşısında 3-0 galip geldiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ancelotti, Arda Güler hakkında önemli bilgiler paylaştı. 23 Ağustos'ta sakatlanan Jude Bellingham'ın yokluğunda Arda Güler'in ilk 11'de sahaya çıkmasıyla ilgili gelen soruya, "Arda mı yoksa Brahim ile mi başlamalıyım diye düşündüm. Ama evimizde oynamamız nedeniyle Arda ile başlamanın ona daha faydalı olacağına karar verdim. İyi bir performans sergiledi," şeklinde yanıt verdi.

Rekabetçi Ortamda Genç Yetenekler

Ancelotti, Real Madrid'in kadrosunda bulunan genç yetenekler Arda Güler, Brahim ve Endrick gibi oyuncuların süre almasının önemini belirterek, genç futbolcuların takıma dahil olmasını sağlamak adına çaba gösterdiklerini ifade etti. "Real Madrid'in seviyesine ulaşabilmesi için gelişimini devam ettirmesine yardımcı olmayı hedefliyoruz,"

Federico Valverde'nin Serbest Vuruş Performansı

Toplantının diğer bir kısmında, takımın galibiyetinde önemli rol oynayan Federico Valverde'nin serbest vuruşu ile ilgili gelen bir soruya da yanıt veren Ancelotti, "O bu tür vuruşlarda çok etkili, bu yüzden onu kullanmalıyız. Serbest vuruşla gol atmak zor, ancak Valverde o konuda çok başarılı," dedi.