DOLAR
34,26 -0,07%
EURO
37,62 -0,08%
ALTIN
2.919,17 0,02%
BITCOIN
2.186.326,07 -1,97%

Amed Sportif Faaliyetler, Esenler Erokspor’a 4-0 Yenildi

Ersun Yanal, Esenler Erokspor karşısındaki mağlubiyetin sebeplerini açıkladı. Mehmet Altıparmak ise takımının performansını değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 21:41
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 21:41

Amed Sportif Faaliyetler, Esenler Erokspor’a 4-0 Yenildi

Amed Sportif Faaliyetler – Esenler Erokspor Maçı Sonrası Değerlendirmeler

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında Amed Sportif Faaliyetler, Antalya’da oynadığı maçta Esenler Erokspor'a 4-0 mağlup oldu. Maçın ardından yapılan basın toplantısında Amed’in teknik direktörü Ersun Yanal, karşılaşmanın sonuçlarından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Ersun Yanal: "Ağır Bedel Ödedik"

Yanal, rakip kalede pozisyon ararken kalelerine dönen topların maliyetinin ağır olduğunu belirterek, "Bu maç bizim için acı bir tecrübe oldu" şeklinde konuştu. Takımının coşkulu bir oyunla başlayarak erken bir gol atmayı hayal ettiğini ancak bunu başaramadıklarını vurguladı. Sezon başından beri coşkulu bir oyun arzuladıklarını ifade eden Yanal, "Rakibin hızlı oyuncuları ile bu maçı kaybettik; bunu başarmak için doğru hazırlanamamıştık" dedi.

Taraftar Tepkisi Normal"

Amed Sportif Faaliyetler'in büyük bir camia olduğunu kaydeden Yanal, "Kendi sahamızda iyi bir başlangıç yaparak taraftarlarımızın desteğiyle devam etmek istedik ama bu maçta olmadı. Bu sonucun ardından taraftarların tepkisi de elbette normaldir" diye ekledi.

Esenler Erokspor’un Başarısı

Mehmet Altıparmak: "Üstün Olmayı Başardık"

Esenler Erokspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak ise bu karşılaşmanın, üst sıralar için önemli bir galibiyet olduğunu belirtti. Antalya’daki maçın kendileri için bir avantaj oluşturduğunu söyleyen Altıparmak, takımlarının baştan sona üstün bir oyun sergilediğini dile getirdi.

Altıparmak, "Rakibin hem iyi hem de kötü yönlerini iyi analiz ettik ve maç boyunca oyun disiplininden taviz vermeden istediğimiz her şeyi sahaya yansıttık" şeklinde konuştu. Ligde üst sıralarda kalmak adına iddialı olduklarını belirten Altıparmak, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularımızın sergilediği performans, bu galibiyetin temel sebebiydi. Bu doğrultuda 2 hafta boyunca farklı skorlarla galip geldik" ifadelerini kullandı.