Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,68 -0,25%
EURO
35,13 0,04%
ALTIN
2.432,85 -0,21%

Altın fiyatlarında fırtınalar kopacak! Hatice Kolçak'tan çok önemli uyarı!

Ekonomist Hatice Kolçak, son açıklamasında altın yatırımlarının artacağı haberini verdi.

Yayın Tarihi: 29.06.2024 11:41
Güncelleme Tarihi: 29.06.2024 11:41

Altın fiyatlarında fırtınalar kopacak! Hatice Kolçak'tan çok önemli uyarı!

Ekonomist Hatice Kolçak piyasanın mevcut durumunu değerlendirdi. Kolçak'ın altın fiyatına ilişkin değerlendirmeleri yatırımcıların dikkatini çekti.

Ekonomik piyasaların geri kalanı günlük olarak dalgalanırken altın piyasası yükselişte. Yatırımcılar paralarını nasıl değerlendireceklerini düşünürken hangi fonların uygun olduğunu araştırıyorlar. Hatice Kolçak altın yatırımı haberlerini paylaştı ve zamanında uyarılarda bulundu.

"Yatırımcıların tek ihtiyacı sabır ve sağduyudur."

Altın fiyatlarında fırtınalar kopacak

Piyasadaki farklılıklara dikkat çekerek konuşan Hatice Kolçak, yatırımcılara şunları söyledi:

"Piyasa böyle, devam edeceğiz. Sabırla bekleyin. Borç veren olmak tamamen sabır ve sağduyu ile ilgilidir. Bu işin %95'i sabır ve zihniyettir.

Altın piyasası son durumu!

Altın piyasasının son durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hatice Kolçak, "Altta bu hafta güçlü bir alım trendi var... Perşembe ve Cuma gününden gelen verilerle zayıflık devam ediyor. Fed üyelerinden gelen açıklamalar piyasayı büyük etkiliyor. Altın 2316 dolara ulaştı. Yükseliş hemen başlamıyor; Desteğe çok yakınız" şeklinde konuştu.

Yatırımcılara satın alma stratejileri tavsiyesinde bulunan Kolçak, "Destek yakın. Tahsilat, satış ve tahsilat yapılacak bir piyasa. Başka türlü kontrol edemeyiz" dedi.