DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.244.594,46 -0,1%

Altın borçlananlar karaları bağladı! O tarihten sonra altın uçuşa geçecek

Yatırımcının en fazla rağbet ettiği gram altın için ekonomi uzmanı ve yatırımcının sıkı takip ettiği İslam Memiş yatırım yapacak olanlara yenden altın için uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 13.06.2024 08:31
Güncelleme Tarihi: 13.06.2024 08:31

Altın borçlananlar karaları bağladı! O tarihten sonra altın uçuşa geçecek

Son zamanların en popüler yatırım aracı olan gram altın yatırımcının sıkı takip ettiği bir ürün olmaya devam ediyor. Bu yüzden İslam Memiş yatırım yapanlara ve yapmak isteyenlere yön vermek adına ciddi uyarılar yaptı. Detaylar haberimizde…

dizi

ALTIN SAHİPLERİ DİKKAT! TEPETAKLAK OLACAK, TARİH BELLİ OLDU

Altın ve gümüş piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara önemli uyarılarda bulunarak, altın fiyatlarının temmuz ayında 3 bin ila 3 bin 500 liraya ulaşacağı öngörüsünde bulundu.

Altın piyasası son dönemde yaşanan dalgalanmalarla yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Uzman İslam Memiş, son değerlendirmeleriyle özellikle altın yatırımcılarını uyardı ve temmuz ayında ciddi fiyat dalgalanmaları beklediğini söyledi.

İslam Memiş, altın sahiplerine ve altına yatırım yapmayı düşünenlere çok önemli uyarılarda bulundu. Gram cinsinden altın fiyatlarında önemli bir hafta yaşandığına dikkat çeken İslam Memiş, bu hafta altın fiyatlarında önemli dalgalanmalar ve dalgalanmalar yaşanabileceğini söyledi. Altın ve gümüş piyasası uzmanı İslam Memiş de temmuz ayı altının gram fiyatına ilişkin tahminini açıklayarak, bu hafta altının düşmesinin beklendiğini ve bunun yatırım yapmak isteyenler için önemli bir fırsat olacağını söyledi.

İSLAM MEMİŞ ALTIN YORUMLARI

İslam Memiş'e göre altın fiyatları temmuz ayında sert artış gösterebilir. Bir gram altının fiyatının 3 bin ile 3 bin 500 lira arasında dalgalanacağını öngören Memiş, yatırımcılara bu dönemde son derece dikkatli olmalarını tavsiye ediyor. Altın fiyatlarının 2 bin 417 liraya gerilemesinin büyük bir alım fırsatı oluşturduğunu belirtti.

YATIRIMCILARA ÖNERİLER

DİKKATLİ PİYASA TAKİBİ: Memiş, bayrama kadar alım yapılmasının önemine değindi. Memiş, yatırımcılara günlük piyasa yorumlarını ve fiyat değişimlerini dikkatle takip etmelerini tavsiye ediyor.

ALIM FIRSATLARINI DEĞERLENDİRME: Altın fiyatlarındaki geçici düşüşlerin alım için iyi bir zaman olduğunu ve bu fırsatların değerlendirilmesi gerektiğine inanıyor.

RİSKSİZ POZİSYON YÖNETİMİ: Özellikle tatil öncesi açık pozisyon tutmanın yüksek risk taşıdığını, yatırımcıların bu dönemde alım yaparak pozisyonlarını konsolide etmeleri gerektiğini söyledi.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Gram Altın: 2.384 Türk Lirası

Çeyrek Altın: 3.888 Türk Lirası

Yarım Altın: 7.800 Türk Lirası

Tam Altın: 15.480 Türk Lirası

Cumhuriyet Altını: 16.203 Türk Lirası

UYARI: BU HABER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR