Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Altın biriktiren karalar bağlacak! İslam Memiş rüzgarı tersine estirecek tahmin!

Altınınız varsa dikkat! İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi! Detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 02.03.2024 11:23
Güncelleme Tarihi: 02.03.2024 11:23

Altın biriktiren karalar bağlacak! İslam Memiş rüzgarı tersine estirecek tahmin!

2024 yılının ilk aylarından bu yana yükselişe geçen altın fiyatları, Şubat ayının son haftasında yeni zirvelere ulaştı. Gram altın fiyatlarının 2 bin 178 liraya yükselmesine ilişkin yorum yapan İslam Memiş, rüzgarın yön değiştireceği konusunda yatırımcıları uyardı. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ'TEN UYARI GELDİ

Orta Doğu'da gerilimin artması altına olan talep fiyatların yükselmesine neden oldu. 2024 Ocak ayında yeşile dönen altın fiyatları, Şubat ayının son haftasında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İslam Memiş, altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesiyle beraber yatırımcıları şok eden bir açıklama yaparak, altın fiyatlarında sert düşüş uyarısında bulundu. Memiş, her zirvenin bir çöküşü olduğunu belirterek, rüzgarın altın fiyatına karşı estiğini savundu. İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin yaptığı açıklamada, haftanın son iki işlem günü olan Perşembe ve Cuma günleri düşüş eğilimi görülebileceğini, mevcut paritenin 45 dolar düşerek 2000 seviyesine gerileyebileceğini, daha da aşağıya düşebileceğini ifade etti. 

İslam Memiş'ten Uyarı Geld

Altın sahiplerine tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, altının ons ve gram fiyatlarında beklenen artışın yılın geri kalanında da devam etmesinin beklendiğini söyledi. Ayrıca Memiş, insanların aldatıcı olan kısa vadeli düşüşlere aldanmaması gerektiğini söyledi. Konuşmasına devam eden İslam Memiş, altın alacakların cuma gününe kadar tamamlaması gerektiğini söyleyerek, paniğe kapılarak satış yapanların varlıklarını yerine koyamayacağını ifade etti. Altın fiyatlarında bir dönem düşüş yaşansa bile saatler içinde yükseliş yaşanabileceğini anlattı.

NOT: Bu haber yatırım tavsiyesi değildir!