DOLAR
34,1 -0,07%
EURO
38,14 -0,04%
ALTIN
2.915,15 0,06%
BITCOIN
2.192.419,07 -0,15%

Alperen Ocakları İstanbul'da Şehit Polis Memurunu Protesto Etti

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz adına protesto düzenledi ve idam talep etti.

Yayın Tarihi: 24.09.2024 22:38
Güncelleme Tarihi: 24.09.2024 23:13

Alperen Ocakları İstanbul'da Şehit Polis Memurunu Protesto Etti

Alperen Ocakları'ndan Protesto Gösterisi

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, motosiklet hırsızlığından dolayı yakalanan bir şüphelinin açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz'ı protesto etti.

Erdal Taşkın'dan Sert Açıklamalar

Grup, Ümraniye'deki olayın ardından Beyoğlu Şişhane Metro çıkışında toplandı. Burada yapılan basın açıklamasında Alperen Ocakları İstanbul İl Başkan Vekili Erdal Taşkın, verilen cezaların yetersiz olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Çocuk katili, istismarcı ve teröristlere karşı idam hükümlerinin uygulanmasını talep ediyoruz. Vatanın birliği ve toplum huzuru için görevi başında şehit düşen polis ve askerimize ateş eden kişilerin devlete yük olmalarına rıza göstermiyoruz. Şehit polisimiz Şeyda Yılmaz'ın ve diğer şehitlerin yasası altında adaletin sağlanması, idamın yeniden uygulanmasıyla mümkündür.”

Sevgi ve Saygı ile Anıldı

Ayrıca, Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Hasan Balcı, Şeyda Yılmaz'a Allah'tan rahmet dileyerek, ailesine ve Türk Polis Teşkilatına başsağlığı dileklerini iletti.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan...

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, kaçmasının ardından yaşanan arbede sırasında silahla ateş açması sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesini protesto etti.