DOLAR
33,98 0%
EURO
37,82 0%
ALTIN
2.820,3 0%
BITCOIN
1.969.055,75 0%

ALG Spor Şampiyonluk İçin Hedeflerine Kilitlendi

ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girdiklerini ve hedefe ulaşmak için kenetlendiklerini belirtti.

Yayın Tarihi: 23.07.2024 11:07
Güncelleme Tarihi: 23.07.2024 11:20

ALG Spor Şampiyonluk İçin Hedeflerine Kilitlendi

ALG Spor'da Şampiyonluk İddiası

ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, yeni sezon hedeflerini net bir şekilde ortaya koyarak, "Hedeflediğimiz transferleri gerçekleştirdik. Hedefimiz şampiyonluk" ifadelerini kullandı.

Geçmiş Sezondan Alınan Dersler

Gaziantep merkezli kadin futbol kulübü ALG Spor, 2021-2022 sezonu şampiyonluğunun ardından yeni sezona büyük bir kararlılıkla hazırlanıyor. Geçen sezonu istediği puan ve sıralamada bitiremeyen Gözcü, bu yıl daha sağlam adımlarla ilerleyeceklerinin altını çizdi.

Gözcü, takımın başına Hilmi Bugüner getirilmesinin ardından, "Bu yıl hocamızla devam kararı aldık. Transferleri de hocamızın tavsiyeleri doğrultusunda yapıyoruz. İstikrar için teknik kadro çok önemli." şeklinde konuştu.

Şampiyonluktan Beklentiler

Başkan Gözcü, ALG Spor'un her zaman zirveyi hedeflediğini ve bu amaçla camia olarak birleşik bir çaba içinde olduklarını ifade etti. "Her yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluk hedefimiz var, zaten şampiyon takımız. Yeni oyuncularımız da şampiyonluk hedefiyle geliyorlar. Gaziantep halkı bizden şampiyonluk bekliyor," dedi.

Altyapı ve Kadın Futboluna Katkılar

Gözcü, kadın futbolunun yerelde yaygınlaşmasında ALG Spor'un büyük katkısı olduğunu vurguladı. "Gaziantep'te başlattığımız bu kadın futbolundaki başarı, tüm kızlarımızı bu yöne teşvik etti. Altyapıda 200'e yakın lisanslı oyuncumuz var. Altyapıya daha fazla önem veriyoruz. İlerleyen günlerde yeni projelerimiz olacak," şeklinde konuştu.

Sonuç olarak, ALG Spor'un güçlü bir kadro ve sağlam bir altyapı ile yeni sezona hazırlandığı, Gaziantep halkının da bu başarıda büyük bir beklenti içerisinde olduğu görülüyor.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonu şampiyonu ALG Spor'un kulüp başkanı Ali Gözcü...

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonu şampiyonu ALG Spor'un kulüp başkanı Ali Gözcü, AA muhabirine, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacaklarını ve hedefe ulaşmak için kenetlendiklerini söyledi.