Akşamdan kalan ramazan pidelerini sakın atmayın! Bu tarifle sofralara yeni bir soluk gelecek
Ramazan ayı boyunca iftar sofralarında sıkça tüketilen pideler zaman zaman artabilmektedir. Pide, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olmasına rağmen, bazen beklenenden fazla pişirilip sofrada gereğinden fazla kalabilir. Peki, iftarda artan pideler nasıl değerlendirilebilir? İşte size birkaç pratik öneri:
Ramazan ayında iftar sofralarında sıkça karşımıza çıkan pide, bazen fazla pişirilip artabiliyor. Bu durumda, iftarda artan pideleri değerlendirmek için birkaç pratik öneri mevcut. İşte diğer detaylar... İFTARDA ARTAN PİDELERİ DEĞERLENDİRMEK İÇİN PRATİK ÖNERİLER İftar sonrası artan pideleri değerlendirmek için birkaç…