DOLAR
33,99 0%
EURO
37,84 0%
ALTIN
2.821,66 0%
BITCOIN
1.970.636,28 0%

Akşam dizi izleyecekler bu atıştırmaları muhakkak yanında isteyecek! Diziyle iyi giden atıştırmalık tarifleri

Eğer akşama diziniz varsa ve dizinin yanında ağzınıza atacak mini atıştırmalıklar istiyorsanız; müjde! Evinizde birbirinden lezzetli dizi atıştırmalıkları yapmanız bu haberin detayları ile mümkün. İşte birbirinden lezzetli dizi denildiği zaman akla gelecek atıştırmalıklar...

Yayın Tarihi: 21.12.2023 19:22
Güncelleme Tarihi: 21.12.2023 19:22

Akşam dizi izleyecekler bu atıştırmaları muhakkak yanında isteyecek! Diziyle iyi giden atıştırmalık tarifleri

Akşam saatlerinde sevdikleri diziler ile keyifli anlar yaşamak isteyen izleyicilere müjde! Lezzetli atıştırmalık önerileri bu sefer bizden. Evdde rahatlayıp diz maratonuna başlamadan önce birbirinden keyifli ve lezzetli atıştırmalık seçimleri ile akşamınızı daha da keyifli kılabilirsiniz. İşte tatlılardan tuzlulara sizler için hazırladığımız lezzetli atıştırmalık tarifleri...

SEBZELİ CİPS VE DİP SOS 

SEBZELİ CİPS VE DİP SOS

Eğer dizi izlerken yanında hem lezzetli hem de sağlıklı bir atıştırmalık arıyorsanız, sebzeli cips ve yanında enfes lezzetteki bir dip sos keyfinize keyif katacaktır. Salatalık, havuç ve kabak dilimlerini fırında kızartabilir yanına da yoğurtlu ya da acılı lezzetli bir sos yapabilirsiniz. Eğer bu cipsin sağlıksızını arıyorsanız, patateslerinizi soyup cips boyutunda ince ince dilimlere ayırmanız ve fırına verip yaklaşık 15 dakika pişirmeniz yeterli olacaktır.

MİNİ SANDVİÇLER 

MİNİ SANDVİÇLER

Dizi izlerken pratik bir şekilde tüketebileceğiniz, aynı zamanda da tüketirken oldukça keyif alacağınız mini sandviçleri farklı malzemelerle zenginleştirmemeniz mümkün. Özellikle sevdiğiniz malzemeleri kullanırsanız değmeyin keyfinize! Peynir, hindi füme, marul, zeytin ezmesi gibi ürünlerle hazırlanan mini sandviçler hem doyurucu hem de hafif bir atıştırmalık tarifini beraberinde getirecektir. Dilerseniz tost ekmekleriyle dilerseniz de minik sandviç ekmekleriyle bu lezzetli minik sandviçleri hazırlayabilirsiniz.

ÇİKOLATALI POPCORN

ÇİKOLATALI POPCORN

Özellikle son dönemde büyük bir hayran kitlesi kazanmış olan tatlı popcorn çeşitlerinden sizler de çikolatalısını evde yapabilirsiniz. Tatlı krizine girmişsiniz ve dizi izlerken tatlı bir lezzet tüketmek istiyorsanız, çikolatalı popcorn tam olarak size göre. Patlamış mısırınızın üzerine eritmiş olduğunuz çikolatayı dökerek dakikalar içersinde hazırlayabileceğiniz bu atıştırmalık, dizi izlerken tatlı ihtiyacınız da kesinlikle karşılayacak.

TAVUK KANATLARI VE RANCH SOS  

TAVUK KANATLARI VE RANCH SOS

Yoğun bir dizi maratonunda kızarmış tavuk kanatları harika bir seçenek olacaktır. Üzerlerine sürülen baharatlı ya da acılı soslarla birlikte servis edilerek dizinizin yanında lezzetli bir atıştırmalık tüketmeniz mümkün. Özellikle yanında nefis bir ranch sos olursa başka bir atıştırmalık istemeyeceğinize eminiz.

MİNİ PİZZA DİLİMLERİ

MİNİ PİZZA DİLİMLERİ

Dizi yanındaki atıştırmalığınız hem lezzetli hem de karnınız kazandığında açlığınızı bastıracak bir lezzet olsun istiyorsanız; evinize kolaylıkla hazırlayabileceğiniz mini pizza dilimlerini tercih edebilirsiniz. İstediğiniz malzemelerle pizza dilimlerinizi süsleyebilir, üstelik hazır tost ekmeğiyle bu tarifleri hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz bayat ekmeklerinizi de bu tarif sayesinde değerlendirmeniz mümkün. Dizi izlerken pizza keyfini evinizde yaşamanızın, sizlere daha güzel hissettirceğine eminiz!