DOLAR
34,23 0,08%
EURO
37,62 0,18%
ALTIN
2.919,65 -0,07%
BITCOIN
2.119.170,67 0,86%

Akbank ve TEB kesenin ağzını açtı! Nakit arayana tek şartla 20.000 TL acil destek kredisi!

Akbank ve Türkiye Ekonomi Bankası, Temmuz ayında yeterli gelmeyen maaşlar için ek 20 bin liralık kredi kampanyası başlattı. Tüm vatandaşların krediden faydalanabileceği duyurulurken, kredinin avantajları ve uygun faiz imkanı da duyuruldu. İşte nakde sıkışan herkesin başvurabileceği ihtiyaç kredisi kampanyası...

Yayın Tarihi: 05.07.2024 15:12
Güncelleme Tarihi: 05.07.2024 15:12

Akbank ve TEB kesenin ağzını açtı! Nakit arayana tek şartla 20.000 TL acil destek kredisi!

Enflasyonun hızla yükselişi, gıda fiyatlarının düşmemesi ve alım gücünün düşmesi nedeniyle nakit ihtiyacı artmaya başladı. Enflasyonun bu kadar hızlı tırmandığı ortamda maaşlar da hızla erirken, Ocak ayında yapılan zam Nisan ayında yetersiz kalmıştı. Şimdi ise 3 Temmuz’da açıklanan 6 aylık enflasyon farkının ardından memur ve emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağı netleşse de oranların yine enflasyonun altına kalması, nakit ihtiyacını katladı! 

Artan nakit ihtiyacına yönelik harekete geçen iki özel banka, bu kapsamda kolay başvuru süreci ve düşük faiz imkanıyla kredi duyurdu. Duyurulan kredilerde vatandaşlara hem kolay kullandırım hem de uygun faiz seçeneği sunuldu. Kredide geri ödemelerin de düşük taksitlerle yapılacağı vurgulanırken, başvuru detayları netleşti. 

Son dönemde artan enflasyon ve düşen alım gücünün etkisiyle birlikte vatandaşlara Akbank ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından kredi kampanyası düzenlendi. Her iki banka da kimliğini alıp şubelere başvuran vatandaşlara anında 20 bin TL kredi sağlayacağını duyurdu. Farklı limitler belirleyen iki banka, faiz oranlarını düşük tutacağı ve eşit taksitlerle geri ödeme yapılacağı konusunda garanti de verdi. İşte Akbank ve TEB düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası… 

ihtiyaç kredisi

Akbank 20 bin liraya kadar kredi veriyor! 

Akbank, vatandaşlara özel olarak 20.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Bu kredi imkanı, özellikle acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için büyük bir fırsat olarak öne çıkıyor. Kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, gelir belgeleri ve kimlik bilgileriyle birlikte gerekli evrakları hazırlayarak başvurularını şubeler üzerinden yapabiliyor. Ayrıca, bankanın müşterisi olanlar da yine mobil uygulama ve internet bankacılığı üzerinden başvurularını tamamlayabiliyor. 

TEB uygun faizli ihtiyaç kredisi 

TEB Bankası, vatandaşlara uygun faiz oranları ve kolay başvuru süreci ile dikkat çekiyor. Bu avantajlı kredi fırsatları sayesinde, nakit ihtiyaçları hızlı ve sorunsuz bir şekilde karşılamak mümkün oluyor. Yüksek enflasyon ve alım gücünün azalması nedeniyle vatandaşların nakit ihtiyaçlarına yönelik olarak devlet destekli kredi imkanları da devreye alındı. Akbank ve TEB Bankası’nın sunduğu bu krediler, devlet desteğiyle birlikte vatandaşlara daha uygun koşullarda sunuldu. Bu sayede, ihtiyaç duyulan nakit hızlı ve kolay bir şekilde temin edildiği gibi düşük faiz ve kolay geri ödeme imkanı sağlandı.