DOLAR
34,25 -0,02%
EURO
37,65 -0,11%
ALTIN
2.913,45 0,22%
BITCOIN
2.180.581,71 -1,73%

Akbank müşteri memnuniyet işini abarttı! SMS atana 1000 TL ödeme yapıyor

Gerek özel bankalar gerekse de kamu bankaları ay ay düzenledikleri kampanyaları ile müşterilerine kapılarını sonuna kadar aralarken, özel bankacılık devi bu konuda bir adım önde seyrediyor.

Yayın Tarihi: 09.07.2024 17:43
Güncelleme Tarihi: 09.07.2024 17:43

Akbank müşteri memnuniyet işini abarttı! SMS atana 1000 TL ödeme yapıyor

Hayat koşullarının olumsuzluğu, cebi boşalan vatandaşı bankalara yönlendirmeye devam ediyor. Hal bu iken bankalar tarafından başlatılan kampanyalar dikkatleri üzerine toplayabiliyor. Ödemesi olan, acil ihtiyacı olan ya da borçlarını bir araya toplamak isteyen birey, kredi kampanyalarını yakından takip ederken, alışveriş yapacak olan birey de bankaları iade kampanyalarını yakından takip edebiliyor. Hal bu iken bankalar da müşteri odaklı memnuniyetin sağlanması adına kampanya revizelerini sunuyor. Gerek özel bankalar gerekse de kamu bankaları ay ay düzenledikleri kampanyaları ile müşterilerine kapılarını sonuna kadar aralarken, özel bankacılık devi bu konuda bir adım önde seyrediyor.

AKBANK BİN TL KAMPANYASI

Akbank, müşterilerinin ihtiyaçlarını yakından takip ederek, onların hayatlarını kolaylaştıracak çözümler sunuyor. Temmuz ayına özel olarak açıkladığı son kampanyası ile de dikkatleri üzerine toplayan banka, TUMİ ile işbirliği kapsamında müşterisine bin TL geri iade fırsatını açıklamış bulunuyor.

zam

Axess kart sahiplerinin, Tumi mağazalarında 31 Temmuz tarihine kadar yapacakları 10 bin TL ve üzeri ilk alışverişte, anında bin TL chip-para kazanma imkanı sağlayacak. Öte yandan kampanyanın diğer tercih edilmesinin diğer tarafı da alışverişlerde 6 taksit imkanının sunulması olarak açıklanmış bulunuyor.

Akbank TUMİ kampanyasından geri iade alabilmek adına alışveriş yapmadan önce kampanyaya kayıt zorunluluğu bulunurken, gerek cep telefonu üzerinden gerekse de Juzdan uygulaması üzerinden başvurular tamamlanabiliyor. Cep telefonu üzerinden kampanyaya dahil olmak için büyük harflerle TUMİ yazıp 4566’ya SMS göndermek yeterli oluyor. Öte yandan Juzdan uygulaması üzerinden ‘Hemen Katıl’ butonunun tıklanması ile birlikte de kampanya kaydı gerçekleşebiliyor

Gıdadan akaryakıta, tatilden eğitime kadar pek çok sektörde düzenlediği kampanyalarla, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren Akbank tarafından düzenlenen kampanyaların tüm detayları bankanın resmi web adresinde yer alıyor. Axess karta özel olarak sunulan kampanyada 10 bin lira ve üzeri alışveriş yapan müşteriye 1000 TL chip-para ödülü verilecek.