DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.145.222,21 0,34%

AK Parti'den CHP'li Tuncay Özkan'a Sert Tepki

AK Parti sözcüleri, CHP milletvekili Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadelerine sert bir dille yanıt verdi.

Yayın Tarihi: 25.08.2024 21:40
Güncelleme Tarihi: 25.08.2024 21:40

AK Parti'den CHP'li Tuncay Özkan'a Sert Tepki

AK Parti'den CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'a Tepki

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) sözcüleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelttiği sözlere sert bir yanıt verdi.

Ömer Çelik'in Açıklamaları

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bir CHP milletvekilinin Cumhurbaşkanı'mıza dönük siyasi ahlaktan yoksun ve çirkinlik abidesi sözleri, bu kişinin kendi kendisine ayna tutmasından ibarettir. Bu üslup, Türk siyasi hayatında ömür boyu bu sıfatlarla anılmayı hedeflemektedir. Özkan'ın, Cumhurbaşkanımızla ilgili çirkin üslubunun, Hollandalı Türk ve İslam düşmanı Geert Wilders ile benzerlik taşıması, bizim değil CHP'nin sorunudur." ifadelerini kullandı.

Hamza Dağ'ın Yanıtı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise Özkan'ın açıklamalarını alıntılayarak, "Hakaret, yalan ve iftira ile seçim kazanamadılar. Erdoğan'dan öyle bir tokat yediler ki sırça köşklerinden kovuldular. Şimdi 'milletin adamına' dil uzatarak dikkat çekmeye çalışıyorlar. Dilini içeri sok, sana buradan su veren de olmaz, kemik atan da," dedi.