DOLAR
34,12 -0,09%
EURO
38,14 0,15%
ALTIN
2.914,77 0,07%
BITCOIN
2.179.333,02 0,52%

Ajax, Beşiktaş ile Zorlu Mücadeleye Hazırlanıyor

Ajax Teknik Direktörü Francesco Farioli ve oyuncu Jordan Henderson, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 25.09.2024 16:18
Güncelleme Tarihi: 25.09.2024 16:18

Ajax, Beşiktaş ile Zorlu Mücadeleye Hazırlanıyor

Ajax-Beşiktaş Maçı Öncesi Beklentiler

Francesco Farioli: “Beşiktaş, bu sezon çok farklı bir performans sergiliyor. Bu yüzden en yüksek seviyede mücadele edeceğiz.”

UEFA Avrupa Ligi'nin açılış haftasında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan Ajax'ta, teknik direktör Francesco Farioli, Beşiktaş'ın çok güçlü bir takım olduğunu ve maçın zorlu geçeceğini ifade etti.

Farioli'den Değerlendirmeler

Farioli, Beşiktaş'ın yeni transferleriyle birlikte önemli bir ivme kazandığını vurguladı ve “Beşiktaş her zaman kazanma odaklı bir camia. Rafa Silva ve Al Musrati gibi tehlikeli oyuncuları var. Bu yüzden zor bir karşılaşma olacak.” dedi.

Öte yandan, Farioli, Beşiktaş'a saygı göstermeleri gerektiğini ancak korkmamak gerektiğini belirtti: “Korkmamalıyız çünkü bu, kendimizi kısıtlar. Her maçta baskı var ve bu, takım için güzel bir his.” şeklinde konuştu.

Jordan Henderson'dan Önemli Açıklamalar

Ajax'ın İngiliz futbolcusu Jordan Henderson da Beşiktaş'ı güçlü bir rakip olarak tanımladı. Henderson, “Beşiktaş'ın iyi oyuncuları var ve ligde iyi bir performans sergiliyorlar. Yarınki maç bizim için önemli bir test olacak.” diye ekledi.

Henderson, ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatı ile ilgili düşüncelerini paylaşarak, “Maç takvimi yoğunlaşıyor ve futbolcuların sağlığını düşünmek zorundayız.” dedi. Bu durumun, olası sakatlıklara yol açabileceğini vurguladı.

Farioli ve Henderson'ın açıklamaları, yarınki zorlu mücadele öncesi, her iki takım arasındaki rekabetin ne denli kıyasıya olacağını gözler önüne seriyor.