Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Adanaspor, Üst Sıralar İçin Çalışmalara Devam Ediyor

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, üst sıralar için hedefledikleri mücadeleyi ve taraftarın önemini vurguladı.

Yayın Tarihi: 27.07.2024 11:10
Güncelleme Tarihi: 27.07.2024 11:10

Adanaspor, Üst Sıralar İçin Çalışmalara Devam Ediyor

Adanaspor, Üst Sıralar İçin Çalışmalara Devam Ediyor

Adanaspor, Trendyol 1. Lig’de hedeflediği üst sıralar için hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp başkanı Asil Bostancı, "Bu sene ligde alt taraf da üst taraf da çok karışık olacak ama biz üstte oynayacak bir takım oluşturmayı hedefliyoruz," dedi.

Kamp Çalışmaları Yoğun Geçiyor

Bolu'da günde çift antrenmanla hazırlıklarına devam eden Adanaspor'da Bostancı, yaptığı açıklamada takımın iyi bir hava yakaladığını vurguladı. Taraftarların da desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Bostancı, "Bir takımın başarısı seyircisinin desteği ile mümkündür. Bize taraftar gücü lazım," ifadelerini kullandı.

Takımın Hedefi Belli

Takımın stoper oyuncusu Fatih Kurucuk ise, kampın verimli geçtiğini ve hedeflerinin, daha ses getiren bir Adanaspor yaratmak olduğunu dile getirdi. "Sıkı ve yorucu antrenmanlar yapıyoruz," diyen Kurucuk, ligin başlamasını dört gözle beklediklerini ekledi.

Taraftar Memnuniyeti Ön Planda

Fransız orta saha oyuncusu Abdoulaye Dabo da, hazırlık maçlarında eksiklerin farkına vardıklarını belirterek, bu sezon taraftarlarını mutlu etme hedefinde olduklarını ifade etti. Adanaspor, yeni sezonda başarılı olmak için önemli adımlar atmayı sürdürüyor.