DOLAR
34,2 0,07%
EURO
37,46 -0,28%
ALTIN
2.920,62 -0,04%
BITCOIN
2.139.420,2 0,04%

Adana Demirspor'un Yeni Döneminde Bedirhan Durak Göreve Geldi

Murat Sancak, Adana Demirspor başkanlığını Bedirhan Durak'a devretti. Sancak, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 21:31
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 21:31

Adana Demirspor'un Yeni Döneminde Bedirhan Durak Göreve Geldi

Adana Demirspor Kulübü'nde Yönetim Değişikliği

Adana Demirspor'un yeni başkanı Bedirhan Durak olarak belirlendi. Kulüp Başkanı Murat Sancak, görevini devretme kararını kulübün sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna duyurdu.

Murat Sancak'tan Veda Mesajı

Sancak, başkanlık görevini devretmeden önce takımın oynadığı maçı beklediğini ifade ederek, Adana Demirspor'un geleceği ile ilgili bazı önemli konulara değindi. "Gerçekleri En Yakın Zamanda Paylaşacağım"

Devir sürecinin ardından, Sancak; "Herhangi bir şahısla değil, bu kulübü kan emici kişilerle bir arada tutmak istemiyorum. Gerçek Adana Demirspor taraftarlarına, mavi-lacivert renklere gönül vermiş dostlarıma sesleniyorum; hakkınızı helal edin. Hakkım varsa hepinize helaldir." dedi.

Tehditlere Yanıt

Sancak, Adana Demirspor'u ele geçirmek isteyen kişilere dikkat çekerek, bu kişilerin emellerine ulaşamayacaklarını belirtti. "Elini avucunu ovmuş olanlar, bu kulübü asla alamayacak ve gerçek anlamda sahip çıkacak kişilere devredilecektir." ifadelerini kullandı.