DOLAR
34,01 -0,5%
EURO
38,19 -0,26%
ALTIN
2.866,63 0,28%
BITCOIN
2.160.121,62 -0,55%

Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Valkanis: "Ayağa Kalkmalıyız"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, Alanyaspor'a kaybettikleri maç sonrası oyuncularının toparlanmaya ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Yayın Tarihi: 22.09.2024 23:30
Güncelleme Tarihi: 22.09.2024 23:30

Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Valkanis: "Ayağa Kalkmalıyız"

Adana Demirspor: Çıkış Arayışında

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında, Corendon Alanyaspor'a 2-0 yenilen Adana Demirspor'un teknik direktörü Michael Valkanis, maçın ardından basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Valkanis, "Oyuncularımızın bir an önce ayağa kalkmalarına ve beraber durmalarına ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Hayal Kırıklığı ve Bireysel Hatalar

Karşılaşmanın başlangıcında yaşanan hayal kırıklığına dikkat çeken Valkanis, bu hafta yaptıkları antrenmanlarda yedikleri basit golleri analiz ettiklerini belirtti. "Maalesef bu kez de bireysel hatalardan gol yedik. Bu sezon büyük bir mücadele vermemiz gerekiyor. Uyanmamız lazım ve ligdeki durumun ciddiyetini kavramalıyız." dedi.

Genç Oyuncular ve Öz Güven

Valkanis, sahada genç oyuncuların da yer aldığını hatırlatarak, "Geçen yıl bu ligde oynamayan oyuncularımız var. Öz güvenleri için zamana ihtiyaçları var," diye ekledi. Geçen hafta kaybettikleri Antalyaspor maçının da bir hayal kırıklığı yarattığını belirten Valkanis, taraftar desteğine duydukları ihtiyacı dile getirdi.

Alanyaspor'dan Moral Kazanımı

Corendon Alanyaspor teknik direktörü Fatih Tekke, takımının performansının iyi olduğunu belirtirken, "Bugün 90 dakika boyunca istediklerimizin çoğunu gerçekleştirdik. Savunmada eksiğimiz vardı ama bunu bugün çok hissetmedik. Üç puan moral verici. Milli takım arasına kadar puanlar toplamamız lazım," şeklinde konuştu.

Tekke ayrıca, oyuncularını tebrik etti ve iyi bir mücadele gösterdiklerini vurgulayarak Adana Demirspor'a da başarılar diledi.