DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.152.897,02 -0,01%

Adana'da Kundaklama Olayı: Kardeşin Yaktığı Evde Şok Gelişmeler

Adana'da bir kişi, ablasına kiraya verdiği evi kundaklayarak kaçarak kayıplara karıştı. Olayın detayları ve ailedeki olaylar dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 12.09.2024 17:22
Güncelleme Tarihi: 12.09.2024 17:22

Adana'da Kundaklama Olayı: Kardeşin Yaktığı Evde Şok Gelişmeler

Adana'da Şok Kundaklama Olayı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir kişi, ablasına kiraya verdiği evi kundakladığı iddialarıyla gündeme geldi. Başak Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, Hülya Ç. (30) kardeşi Halil Ç.'den (24) kiraladığı iki katlı müstakil evin üst katında yangın çıktığını fark etti.

Yangın Anı ve Mahalle Sakinlerinin Tepkisi

Yangını gören mahalle sakinleri hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye, yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve söndürdü.

Şüpheli Halil Ç. Hakkında Arama Başlatıldı

Halil Ç.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu ve evini ateşe verip kaçtığı öne sürüldü. Polis ekipleri, Halil Ç.’yi yakalamak için hızla çalışma başlattı.

Aile Üyelerinin İfadeleri Dikkat Çekiyor

Olayla ilgili olarak Halime Ç. (48), gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlu Halil Ç'nin bir yıl önce kız kardeşi K.Ç'yi (14) tabancayla yaraladığını belirtti. Bugün ise pompalı tüfeğiyle kendisini hedef aldığını fakat Halil'in saklanmasından dolayı ateş edemediğini ifade etti.

Halime Ç. ayrıca, Halil Ç.’nin ağabeyini öldürmekle de tehdit ettiğini ileri sürdü. Ayrıca, eşiyle boşanma aşamasında olan kızının evindeki tüm eşyaların yangında yandığını kaydetti.