DOLAR
34,11 -0,29%
EURO
38,11 -0,14%
ALTIN
2.863,59 -1,3%
BITCOIN
2.158.317,66 -0,31%

Adana'da Hırdavat Dükkanına Silahlı Saldırı: 3 Zanlı Tutuklandı

Adana'da bir hırdavat dükkanına yönelik silahlı saldırıyla ilgili 3 kişi tutuklanırken, 1 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 20.09.2024 09:49
Güncelleme Tarihi: 20.09.2024 09:49

Adana'da Hırdavat Dükkanına Silahlı Saldırı: 3 Zanlı Tutuklandı

Adana'da Silahlı Saldırı Olayında Gelişmeler

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir hırdavat dükkanına düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişi arasından 3'ü tutuklandı. Olay, Haydaroğlu Mahallesi'nde, 25 Ağustos tarihinde meydana geldi.

Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında

M.R.'ye (80) ait dükkana, kapalı olduğu sırada motosikletle gelen şüpheliler tarafından tabancayla ateş açıldı. Bu saldırı sonrasında iş yerinin bekçisi hemen durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameraları üzerinden yaptıkları incelemelerle, saldırıyı gerçekleştiren motosikletli şüphelilerin kimliklerini tespit etti. İddialara göre, silahla ateş ettiği belirlenen Muhammed Enes Y. (18) ve motosikleti kullanan Murat D. (22) düzenlenen baskınlarla yakalandı.

Gözcülük Yapan Şüpheliler de Gözaltında

Ayrıca polis, şüphelilerin çevrede gözcülük yaptığı öne sürülen Mehmet E. ve aracın sahibi Abdulhakim D.'yi de gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Muhammed Enes Y., Murat D. ve Mehmet E. tutuklanırken, Abdulhakim D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri Olayı Belgeliyor

İş yerinin güvenlik kamerası, saldırı anını kaydetti. İki kişinin bulunduğu motosikletten iş yerine ateş açıldığı, şüphelilerin uzaklaştıktan sonra tekrar geri dönerek aynı yere ateş ettikleri görüntülendi. Bu esnada iş yerinin bekçisinin endişeli anlar yaşadığı da kaydedildi.