DOLAR
34,13 0,02%
EURO
38,1 -0,3%
ALTIN
2.903,06 -0,67%
BITCOIN
2.160.803,93 0,12%

Adana'da Bıçaklı Cinayet Davasında Yargılamalar Devam Ediyor

Adana'da, arkadaşlarıyla tartışma sonucu iki kişiyi öldüren sanığın yargılanması devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24.09.2024 16:23
Güncelleme Tarihi: 24.09.2024 16:23

Adana'da Bıçaklı Cinayet Davasında Yargılamalar Devam Ediyor

Adana'da Cinayet Davası Devam Ediyor

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, tartıştığı iki arkadaşı bıçakla öldürdüğü iddia edilen sanık, "kasten öldürme" suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldı.

Mahkeme Süreci

Adana 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, olay tarihinin üzerinden geçen süre zarfında elde edilen tanık ifadeleri ve delillerle birlikte sanık Şeref A. (20) katıldı. Geçen yıl 22 Kasım'da Alperen Kaya (19) ve Eren Güngör'ü (19) bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen Şeref A., iki kez müebbet hapis cezası talebiyle yargılanıyor.

Tanık İfadeleri ve Olayın Seyri

Olay günü alkol aldıklarını söyleyen tanık B.Y., arkadaşları A.Y'nin Gençlik Köprüsü'nde bir kavga olduğunu bildirdiğini ifade etti. B.Y. olay yerine gittiklerinde Şeref A.'nın "Ben yaptım" deyip oradan kaçtığını belirtti. Ayrıca, olay yerinde ambulansı aradığını da sözlerine ekledi.

Sanığın Savunması

Sanık Şeref A., alkol aldığını ve kavga sırasında ağır bir darbe aldığını belirterek, "Ben Alperen Kaya ve Eren Güngör'ü öldürmedim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum" dedi.

Müşteki Ailenin Talepleri

Eren Güngör'ün annesi Zeliha Güngör, olayla ilgili yaptığı araştırmalar sonucunda, suçun tek kişinin işlediğine inanmadığını belirtti ve somut delillerin ortaya çıkarılmasını talep etti.

Mahkeme Kararı

Mahkeme heyeti, sanık Şeref A.'nın tutukluluk halinin devam etmesine karar verirken, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Olayın Arka Planı

22 Kasım 2023'te, Gençlik Köprüsü'nde meydana gelen olayda Şeref A'nın arkadaşlarıyla yaşadığı tartışmanın sonucunda bıçaklama olayı gerçekleşmiş, sanık olayın ardından 23 Kasım 2023'te tutuklanmıştır.